ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μακέντα: Η αναγέννηση στον Παναθηναϊκό

Ήταν Σεπτέμβριος του 2018.
Ο Νίκος Νταμπίζας είχε δικαίωμα να κάνει μονάχα μια μεταγραφή ξένου παίχτη άνω των 23 ετών και η απόφαση ήταν να γίνει στην θέση του φορ. Έτσι ο Παναθηναϊκός χτύπησε την πόρτα του Φεντερίκο Μακέντα και τον υπέγραψε.

Ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ και στο 59' έβαλε μάλιστα και το πρώτο του γκολ με τα πράσινα δίνοντας την νίκη στην ομάδα του. Από το σημείο αυτό και μετά έγινε αναντικατάστατος στην επίθεση του Παναθηναϊκού.

Κάνοντας έναν φανταστικό πρώτο γύρο ο Μακέντα και ο Παναθηναϊκός σκόραρε 5 γκολ σε αυτόν της σεζόν 2018/19. Στον δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν, ο Μακέντα έβγαλε κούραση μαζί του και όλη η ομάδα, σκόραρε μόλις 4 γκολ εκ των οποίων τα 2 στην τελευταία αγωνιστική με τον Παναιτωλικό και μαζί με το γκολ στο κύπελλο απέναντι στην Λαμία έκλεισε την πρώτη του σεζόν στα πράσινα με 26 συμμετοχές και 10 γκολ.

Στην προετοιμασία του καλοκαιριού ο Μακέντα εντυπωσίασε και αυτό φάνηκε στα φιλικά απέναντι στον Άγιαξ και την Φέγενορντ, όπου σκόραρε συνολικά 3 γκολ. Η νέα σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του, ο ίδιος προσπάθησε και κυρίως από το σημείο του πέναλτι σκόραρε 5 γκολ στον πρώτο γύρο. Στον δεύτερο γύρο ανέβασε πολύ την απόδοση του ο Μακέντα και σκόραρε 7 γκολ και άλλο ένα κρίσιμο στο κύπελλο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα. Το ζητούμενο είναι κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του όταν ξεκινήσουν τα play off ο Μακέντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code