ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο δικός μας Μήτσος

Όλα τα μικρά παιδιά ξεκινώντας να παίζουν ποδόσφαιρο στις αλάνες και στις τοπικές τους ομάδες έχουν ένα όνειρο,να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και να κερδίσουν τίτλους με τις αγαπημένες τους ομάδες.
Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξεκινάνε έχοντας προοπτικές για μία σπουδαία καριέρα στην πορεία όμως χάνουν τον προσανατολισμό τους και τα όνειρά τους δεν πραγματοποιούνται ποτέ,υπάρχουν όμως και ποδοσφαιριστές που δουλεύουν σκληρά,δεν αποκλίνουν από τον στόχο τους και στο τέλος τα καταφέρνουν.Στην δεύτερη περίπτωση συγκαταλέγεται ο ποδοσφαιριστής που θα μιλήσουμε σήμερα.
Τον Οκτώβριο του 1993 σε μια πόλη λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη,τα Γιαννιτσά,γεννήθηκε ο Δημήτρης Πέλκας.Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα της πόλης ποτέ δεν έκρυψε πως η αγαπημένη του ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και πως το όνειρο του ήταν να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Το 2007 το όνειρο του αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά όταν και εντάσσεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ με τους τότε υπεύθυνους ακαδημιών να κάνουν λόγο για ενα σπουδαίο ταλέντο που αν δουλέψει σωστά θα κάνει μεγάλη καριέρα.Το 2012 ενσωματώνεται στην πρώτη ομάδα παίρνοντας κάποιες ευκαιρίες ενώ τις χρονιές 2013,2014 δόθηκε δανεικός σε Απόλλων Πόντου και Βιτόρια Σετούμπαλ αντίστοιχα.
Την σεζόν 2015-2016 φαίνεται να βρίσκει ρόλο και θέση στην πρώτη ομάδα ανανεώνοντας το συμβόλαιο του μέχρι το 2018 και πραγματοποιώντας 38 εμφανίσεις (32 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο) πέτυχε 7 γκολ (4 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο).Με την έναρξη της επόμενης χρονιάς ο Πέλκας αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον προπονητή,παίζει ένα ποδόσφαιρο γεμάτο πάθος και συνεισφέρει τα μέγιστα για την κατάκτηση του κυπέλλου πραγματοποιώντας μία εκπληκτική εμφάνιση στον δεύτερο ημιτελικό εκεί οπού ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 4-0,πέρασε στον τελικό και κατέκτησε το κύπελλο κερδίζοντας την ΑΕΚ με 2-1.
2017-2018 και ο Δημήτρης Πέλκας είναι βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας,είναι ένας από τους αρχηγούς και σιγά-σιγά γίνεται αυτός ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε κάθε οπαδός στην ομάδα του.Ο ΠΑΟΚ κατακτάει ξανά το κύπελλο Ελλάδας κερδίζοντας την ΑΕΚ 2-0 με τον Πέλκα να πετυχαίνει το 2ο γκολ και χάνει το πρωτάθλημα για εξωαγωνιστικούς λόγους.
Την σεζόν 2018-2019 οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι,πρωτάθλημα και κύπελλο.Ο Πέλκας βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίτευξη του ονείρου του,ένα όνειρο για όλο τον κόσμο που αυτός το ξέρει καλά και το περνάει με τον τρόπο του σε όλη την ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ τερματίζει πρώτος στο πρωτάθλημα με μία αήττητη πορεία και κερδίζει 1-0 στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας την ΑΕΚ με τον Πέλκα να είναι βασικός σε όλη την χρονιά,να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις,να πετυχαίνει κρίσιμα γκολ και να βγάζει την ασίστ για το νικητήριο γκολ στον τελικό κυπέλλου.
Ο Δημήτρης Πέλκας είναι πλέον ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε κάθε οπαδός στην ομάδα του,είναι αυτός που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου,είναι αυτός που δούλεψε για να πετύχει,είναι αυτός που αφουγκράζεται τον κόσμο,είναι αυτός που στις χαρές και στις λύπες είναι μαζί με τον κόσμο αλλά και ο κόσμος είναι αυτός που νοιώθει την αμεσότητα μαζί του και όποτε τον πετυχαίνει στον δρόμο τον φωνάζει με το μικρό του όνομα γιατί πολύ απλά είναι ο...δικός μας Μήτσος.
Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε ο Πέλκας να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας μας για πολλά χρόνια ακόμα όμως αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί πάντα θα τον ευχαριστούμε για τις χαρές που μας έδωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code