ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η επιστροφή του Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία !

Μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια απουσίας από την πρώτη κατηγορία , ήταν επιτέλους η ώρα για τον Ηρακλή να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Ήταν Τετάρτη 22 Μαΐου  όταν ο Ηρακλής επικράτησε με επιμέρους σκορ 84-61 της Καστοριάς και 'κλείδωσε' την άνοδό του. Το πάρτυ που ακολούθησε στο Ιβανώφειο από τους δικαιωμένους πια οπαδούς ήταν αξιοθαύμαστο. Ο πρόεδρος μάλιστα  Θόδωρος Δρακόπουλος , για το μέλλον της ομάδας είχε δηλώσει ότι , ''του χρόνου θα έχουμε μία σοβαρή ομάδα. Θα είναι αναγνωριστική χρονιά''. Επιβεβαιώθηκε όμως αυτό;

Οι ''κυανόλευκοι'' βρίσκονται στην έβδομη θέση ενώ διεκδικούν και πολλά παραπάνω καθώς έχουν διαφορά δύο πόντων με το Λαύριο,τον Ήφαιστο Λήμνου και τον Προμηθέα Πατρών. Το ποσοστό των νικών τους βρίσκεται λίγο κάτω από το 50% διότι στις 20 αγωνιστικές που διεξήχθησαν έχουν σημειώσει 9 νίκες.Ωστόσο,η παρουσία τους στο γήπεδο είναι πάντα άξια προσοχής από τον αντίπαλο.

Στον πάγκο του «Γηραιού» , ξεκίνησε ο Γιάννης Καστρίτης ο οποίος στη συνέχεια, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χαποέλ Τελ Αβίβ. Διάδοχός του είναι ο Ηλίας Καντζούρης που μεταξύ άλλων έχει εκτελέσει χρέη προπονητή σε Άρη,Άεκ αλλά και στην Μπάμπεργκ όπου και έγινε γνωστός.

Η ομάδα δεν διατηρεί μια σταθερή πορεία όμως η έδρα της πάντα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι 6 από τις 9 νίκες είναι σε εντός έδρας παιχνίδια.Η μεγαλύτερη διαφορά νίκης είναι με 32 πόντους απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας ενώ η μεγαλύτερη διαφορά ήττας είναι με 49 πόντους απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code