ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σενάρια για τον αρχισκόρερ της Μετς

Τον πρώτο σκόρερ της Μετς φαίνεται να έχουν βάλει στο μάτι ομάδες από Αγγλία , Ισπανία και Γερμανία.

Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή Σενεγαλέζο επιθετικό Χαμπίμπ Ντιαλό , ο οποίος κάνει θραύση στο φετινό πρωτάθλημα μετρώντας σε 26 παιχνίδια , 12 γκολ και 3 ασιστ με τα γκολ του να έχουν αποδειχτεί πολύτιμα στη μάχη που δίνει η ομάδα της Μετς για την παραμονή της στην κατηγορία. Ο Ντιαλό είναι ένα κανονικό φορ περιοχής με ύψος 1.86 , γρήγορος , διεισδυτικός ενώ του αρέσει να τραβιέται πολλές φορές έξω από την περιοχή ώστε να ανοίγει διαδρόμους για τους παίκτες που έρχονται από πίσω του όπως πχ. τα εξτρέμ. Επίσης , έχει καλές απαλλαγές , είναι ομαδικός , καλός στις στημένες φάσεις και ενίοτε δεν διστάζει να πρεσάρει ψηλά τα αντίπαλα σέντερ μπακ όταν έχουν την κατοχή της μπάλας στην άμυνα τους.

Όλα τα παραπάνω προτερήματα , έχουν κινητοποιήσει ουκ ολίγα κλαμπ από τις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης που ψάχνουν επιθετικούς με τα χαρακτηριστικά του Σενεγαλέζου φορ. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες από το εσωτερικό της Μετς , ομάδες όπως οι Τσέλσι , Άρσεναλ από την Αγγλία , οι Σεββίλη , Χετάφε , Βαλένθια από Ισπανία και οι Γκλαντμπαχ , Χέρτα Βερολίνου , Άιντραχτ Φρανκφούρτης από Γερμανία , έχουν ήδη στείλει σκάουτερ να παρακολουθήσουν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή ενώ σίγουρα υπάρχουν και άλλες που ακόμα δεν έχει διαρεύσει το όνομά τους. Ο Ντιαλό ανήκει στο δυναμικό της Μετς από το καλοκαίρι του 2018 όταν η ομώνυμη ομάδα τον είχε αγοράσει από την Μπρεστ με 1.5 εκατομμύρια ευρώ. Με τις φετινές του επιδόσεις όμως , η τιμή του έχει ανέβει κατακόρυφα και κατά πολλούς θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ αφού ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος κάτι που είναι απόλυτα λογικό.

Επειδή τέτοιου τύπου σέντερ φορ είναι δυσεύρετοι ,  το τμήμα σκάουτιγνκ της Μετς πέτυχε διάνα με την απόκτηση του και το ερχόμενο καλοκαίρι θα έρθει η ώρα να αποζημιωθούν και με το παραπάνω. Φυσικά για να κάνει τέτοια σεζόν ως τώρα ο Ντιαλό , έβαλε και το χεράκι της η ομαδική συνολική λειτουργία της Μετς που τον πλαισίωσε με ικανά χαφ και εξτρεμ ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο το επιθετικό ταλέντο του Σενεγαλέζου φορ στο επιθετικό τρίτο της αντίπαλης άμυνας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code