ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θλίψη στον ΠΑΟΚ - Θύμα της πανδημίας ο Μάνος Μαλέλης !


Ο Κώστας Μαλέλης,βύθισε στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ , καθώς ''έφυγε'' από την ζωή σε ηλικία 64 ετών νικημένος από τη νόσο του κορωνοϊού.

Τα θύματα στην χώρας μας ανέρχονται στα 36 και ανάμεσα σε αυτά  ανήκει και ο Έλληνας επιχειρηματίας που ήταν στενά συνδεδεμένος με την ασπρόμαυρη ΚΑΕ . Ο ίδιος, αν και δεν είχε κάποια διοικητική θέση στήριξε και βοήθησε όσο μπορούσε τον  «Δικέφαλο». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ''έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος''. 

Σύμφωνα με  το «Metrosport», ο Κώστας Μαλέλης ήταν εκείνος που είχε μεσολαβήσει για να επιτευχθεί συμφωνία μεγάλης χορηγίας της εταιρείας «Prime Insurance» ιδιοκτησίας Κοντομηνά που έδωσε βαθιά ανάσα για μία τριετία στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ. Οι φιλικές σχέσει που είχε και η στενή συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντομηνά βοήθησαν αισθητά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ :

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος.
Καλό ταξίδι Μάνο…».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code