Μένουμε σπίτι και από τον Μέσι

Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι,  έστειλε το δικό του μήνυμα και συμβουλεύει όλους να μείνουν σπίτι, ενώ έδειξε αισιόδοξος για τη μάχη.
''Είναι πολύπλοκες οι μέρες για όλους. Είμαστε ανήσυχοι για όσα συμβαίνουν και σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε, αναλογιζόμενοι τη θέση εκείνων που είναι σε πιο άσχημη κατάσταση, εκείνων που επηρεάζονται περισσότερο σε οικογενειακό επίπεδο. Κυρίως όμως όσων παλεύουν στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία και τους χώρους περίθαλψης. Η υγεία πάντα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό. Είναι μια κατάσταση πρωτοφανής και άπαντες οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και των δημόσιων υπηρεσιών. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να νικήσουμε τον ιό με αποτελεσματικό τρόπο.
Είναι η στιγμή να γίνουμε όλοι πιο υπεύθυνοι και να παραμείνουμε σπίτι. Άλλωστε, είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας, τον οποίο δεν έχουμε πάντα την ευκαιρία να περάσουμε μαζί τους. Μία αγκαλιά και μακάρι να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την άσχημη κατάσταση το ταχύτερο δυνατό''. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια