ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Τζέισον Σάντσο έχει τη διπλάσια μεταγραφική αξία από τον Λιόνελ Μέσι

Η αξία των νεαρότερων ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα οι γεννηθέντες του 2000 και έπειτα, θα είναι μεγαλύτερη, όπως υποστήριξε το παρατηρητήριο του ποδοσφαίρου για τον Τζέισον Σάντσο, του οποίου η ρήτρα υποστηρίζεται όσο δύο Λιόνελ Μέσι!

Ο Τζέισον Σάντσο είναι μόλις 20 ετών και είναι ένας απ΄τους πιο δραστικούς παίκτες της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα έχει συνολικά 17 γκολ και 19 ασίστ σε 35 αγώνες συμμετοχής στη Μπουρούσια, σε όλες τις μέχρι τώρα διοργανώσεις.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Ντόρμουντ  είχε κάνει γνωστό στο σύλλογο το καλοκαίρι, την επιθυμία μεταγραφής του σε μεγαλύτερους συλλόγους και παράλληλα σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από αυτήν της Budesliga, όμως με την αναβολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων λόγω κορονοϊού, τίποτα δεν αποκλείεται.

Το Ποδοσφαιρικό Παρατηρητήριο της Ελβετίας έχει διαφορετική άποψη, αφού συγκέντρωσε τους καλύτερους παίκτες γεννημένους από το 2000 και μετά των 5 κορυφαίων πρωταθλημάτων και τους κατέταξε με βάση των μεταγραφική αξία τους, δίνοντας στον Σάντσο μία σπουδαία θέση.

Το CIES «κρίνει» τον κάθε ποδοσφαιριστή με βάσει την ηλικία του, τις συμμετοχές του( γκολ, ασσίστ κτλ), τη διάρκεια του συμβολαίου του, το αν είναι διεθνής, τον ποδοσφαιρικό σύλλογο στον οποίο βρίσκεται καθώς και τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου.

Με βάσει όλων τον παραπάνω, ο οργανισμός που εδρεύει στο Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ στην Ελβετία κατέταξε τον Σάντσο ως τον πιο ακριβό έφηβο του κόσμου, με μεταγραφική αξία που φτάνει τα 198.500.000 ευρώ.

Κατ΄αυτόν τον τρόπο ο Σάντσο έχει αξία αρκετά υψηλότερη από τον Λιόνελ Μέσι, ο οποίος στα 33 του πλέον χρόνια, διαθέτει μεταγραφική αξία που κυμαίνεται από 90.000.000 έως 120.000.000 ευρώ. Αντίστοιχα και η μεταγραφική αξία του 35 χρόνου Κριστιάνο Ρονάλντο που  κυμαίνεται μεταξύ 70.000.000 και 90.000.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code