ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η σεζόν μπορεί να τελειώσει και τον Ιούλιο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Όλα όσα συζητήθηκαν στη τηλεδιάσκεψη.

Οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών λιγκών είχαν τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη με θέμα τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει ο κορωνοιός στα πραταθλήματα. Όσα συζητήθηκαν ήταν απλώς σενάρια καθώς με την πανδημία ακόμα να επεκτείνεται δεν μπορούν να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, το σενάριο να ολοκληρωθεί πλέον η σεζόν 2019/20 σε όλα τα πρωταθλήματα δε μοιάζει απόλυτα ρεαλιστικό.

Όλοι συμφώνησαν πως για να έρθει εις πέρας αυτή η ταλαιπωρημένη σεζόν πιθανότατα να χρειαστεί να παιχτούν αγώνες και τον Ιούλιο. Όλες οι λίγκες πλέον αναζητούν το τρόπο που θα οριστεί νομοθετικά κάτι τέτοιο ώστε να χρησιμοποιήσουν τα πρωταθλήματα και τον Ιούλιο για το τέλος της σεζόν. Αυτός ο τρόπος θα είναι συλλογικές για όλες τις λίγκες. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά «Παγκόσμια η κρίση, παγκόσμια πρέπει να είναι και η λύση». Σε αυτό βέβαια υπάρχουν και οι ιδιαιτερότητες που έχει κάθε χώρα ανάλογα με το πόσες αγωνιστικές μένουν και φυσικά πόσο έχει επηρεάσει την εκάστοτε χώρα ο ιός.

Όσον αφορά το δικό μας πρωτάθλημα θα γίνει την επόμενη εβδομάδα η τηλεδιάσκεψη που θα συζητηθούν όλα τα θέματα, χωρίς να ξέρουμε αν θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις. Η χώρα μας είναι και αρκετά τυχερή στο δεδομένο να τελειώσει η σεζόν τον Ιούλιο καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται και στον ΚΑΠ στην παράγραφο 2, που δίνει τη δυνατότητα η σεζόν να τελειώσει μέχρι και τις 10 Ιουλίου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code