ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόεδρος Σεντ Ετιέν: Χρειαζόμαστε την στήριξη του κράτους ειδάλλως κινδυνεύουν οι μισές ομάδες με χρεοκοπία

'Εκκληση για βοήθεια προς την Γαλλική κυβέρνηση απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος των Στεφανουά με αφορμή την διακοπή επ' αορίστου του πρωταθλήματος λόγω της γρίπης του κορωνοϊού και τον κίνδυνο πτώχευσης κάποιων ομάδων λόγω έλλειψης εσόδων.

Πιο συγκεκριμένα , ο Μπερνάρ Καϊασό δήλωσε στα Γαλλικά μέσα: <<Είναι αδύνατον να αγωνιστούμε μέχρι ωσότου ξεκαθαρίσει η δύσκολη αυτή κατάσταση. Έχω την αίσθηση πως αυτό θα αργήσει να γίνει και ίσως τραβήξει μέχρι τον Ιούλιο-Αύγουστο. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν το πρωτάθλημα να ξεκινήσει αρχές Ιουνίου αλλά το θεωρώ απίθανο. Με βάση όλα τα παραπάνω , εφόσον το κράτος δεν βοηθήσει οικονομικά , οι μισές ομάδες κινδυνεύουν άμεσα με πτώχευση σε ορίζοντα 6 μηνών λόγω της απουσίας εσόδων μέσα σε αυτή την κατάσταση που έχουν περιέλθει δίχως αγώνες , δίχως εισιτήρια , δίχως χορηγούς , δίχως τηλεοπτικά έσοδα στο πορτοφόλι τους>>.

Τέλος , ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν μίλησε για τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης τονίζοντας ότι μέχρι τώρα έχουν χασούρα που ξεπερνά τα 4 δισ. ευρώ κάτι που σημαίνει πως το οικονομικό πρόβλημα δεν είναι μόνο της Γαλλίας και χρειάζεται άμεση επίλυση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code