ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αντιδρούν σε ενδεχόμενο συμβιβασμό των συμβολαίων τους !

Έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει στην Μπαρτσελόνα ,ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες για τις αμοιβές τους.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» , ζητήθηκε από τους παίκτες συμβιβασμός με ένα νέο σχέδιο που πρότεινε η διοίκηση . Οι παίκτες όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασαν και τότε απειλήθηκαν από τον Νάτσο Ροντρίγκεθ ,υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ, ότι δεν θα πάρουν τα πριμ που έχουν συμφωνηθεί εάν ξεκινήσει η χρονιά.

Οι επιπτώσεις του ιού έχουν ξεκινήσει ήδη να φαίνονται στον μπασκετικό κόσμο και το πρώτο πρόβλημα που προέκυψε είναι η μισθοδοσία των παικτών σε περίπτωση διακοπής. Δυστυχώς, θα εμφανιστούν  πολλά ακόμα όταν θα πρέπει να στεφθούν οι πρωταθλητές καθώς και να αποφασιστεί ο τρόπος που θα κρίνει ποιες ομάδες θα υποβιβασθούν στα πρωταθλήματα που δεν θα ολοκληρωθούν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα :

«Ο Νάτσο Ροντρίγκεθ, υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ, ενημέρωσε τους παίκτες για τα σχέδια του συλλόγου και τους ζήτησε να συμβιβαστούν με αυτό το μέτρο σε μία τόσο δύσκολη στιγμή. Όταν είδε ότι η αντίδραση των παικτών δεν ήταν αυτή που ανέμενε, ο Ροντρίγκεθ... απείλησε ότι, σε περίπτωση που οι διοργανώσεις συνεχιστούν, δεν θα καταβληθούν τα πριμ τίτλων που έχουν συμφωνηθεί.

Τελικά, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αρνήθηκαν έναν συλλογικό συμβιβασμό με την ομάδα και αποφάσισαν ο κάθε ένας να υπερασπιστεί ατομικά τα δικαιώματά του. Η ομάδα ζήτησε προσωπική θέση κάθε παίκτη ξεχωριστά. Φαίνεται πως τελικά κάποιοι παίκτες δέχθηκαν το εν λόγω μέτρο κι έδωσαν τη συγκατάθεσή τους. Η πλειοψηφία πάντως είναι αρνητική».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code