ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πραγματικότητα πλέον , το σενάριο αναβολής των Ολυμπιακών αγώνων




Αν και η ΔΟΕ εξακολουθεί να πιστεύει πως η αναβολή
των  Ολυμπιακών αγώνων του Τόκυο 2020 δεν είναι λύση , οι εξωτερικές πιέσεις των αρμόδιων επιτροπών και η θέση που έλαβαν οι χώρες , οδήγησε  στην επανεξέταση της ημερομηνίας τέλεσης των Ολυμπιακών αγώνων , με τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου να επικροτεί το ενδεχόμενο.

Οι δομές που θα προκύψουν περιλαμβάνουν τη συμμετοχή των Ιαπωνικών Αρχών , των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών , τις Παγκόσμιες Ομοσπονδίες και την Οργανωτική Επιτροπή του Τόκιο 2020.

Η ΔΟΕ εξετάζει το σενάριο της αναβολής των αγώνων 2 μήνες αφότου συνέλθει ο κόσμος από τον ιό , ή ακόμη και το έτος 2021 που φαντάζει και η ιδανικότερη εκδοχή . Η τελική απόφαση  θα έχει ανακοινωθεί μέχρι τον επόμενο μήνα .

 Βέβαια , οι αθλητές και το ανθρώπινο δυναμικό που τους περιτριγυρίζει προετοιμάζονται ήδη , με τις μεταβολές και την αύξηση του COVID-19 , να χαράζει μια πιο μακρά προοπτική στον αγώνα που θα διανύσουν μέχρι την έναρξη των  Ολυμπιακών αγώνων. Από την άλλη , είναι ευκαιρία οι φορείς να αποδείξουν πόσο καλά μπορούνε να συνεργαστούνε εν όψι των συνθηκών .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code