ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο Θεός

Ιανουάριος 2020 και ο Ζλάταν στα 38 του χρόνια έχει περισσότερες προτάσεις απ' ότι στα 28 του.

Αναμφίβολα είναι απ' τους παίκτες που τραβάει τα βλέμματά πάνω του,είτε εντός αγωνιστικού χώρου με τις τρομακτικές του επιδόσεις,είτε με την συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του εντός και εκτός των γηπέδων.
«Ήρθα,είδα,κατέκτησα. Σας ευχαριστώ Γκάλαξι που με κάνατε να νιώθω ξανά ζωντανός.Για τους οπαδούς των Γκάλαξι - θέλατε τον Ζλάταν, σας έδωσα τον Ζλάταν.Παρακαλώ. Τώρα, επιστρέψτε στο να βλέπετε μπέιζμπολ»
Με αυτή την δήλωση, την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο αποχώρησε από την ομάδα των Los Angeles Galaxy και την Αμερική με 53 γκολ και 15 ασίστ σε 58 παιχνίδια.
Δείτε το βίντεο με τα γκολ του στου Los Angeles Galaxy:


Μετά από 7,5 χρόνια, ο Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στην Μίλαν,με πολλούς να θεωρούν την μεταγραφή του, μία κίνηση απελπισίας από την διοίκηση της ομάδας. Με το καλημέρα και στο ντεμπούτο του με αντίπαλο την Ροντένσε ο Ζλάταν θα σκοράρει, σε ένα φιλικό ματς όπου θα λήξει 9-0 υπέρ της Μίλαν. Ο έμπειρος φορ στο υπόλοιπο της φετινής σεζον που ακολούθησε αγωνίστηκε συνολικά 810 λεπτά πετυχαίνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ. Ο Σουηδός επιθετικός έδειξε για ακόμη μια φορά την αξία του, αφού με την άφιξη του, η ομάδα βρίσκεται ακόμα στο κυνήγι της κατάκτησης του κυπέλλου και διεκδικεί μία θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Ροσονέρι το καλοκαίρι ή θα αποχωρήσει από την ομάδα.
Δείτε το βίντεο με την μέχρι στιγμής δεύτερη θητεία του Ίμπρα στη Μίλαν:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code