ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα ζαχαρωτά του Κάρλο Αντσελότι

Ήρθε στο Γκούντισον Παρκ πριν τρεις μήνες και οι φίλαθλοι της Έβερτον τον υποδέχτηκαν θερμά... και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε, καθώς είναι από τους κορυφαίους προπονητές της Premier League φέτος αλλά και γενικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Αντσελότι από τότε που ανέλαβε τα ζαχαρωτά τα έκανε πιο νόστιμα και ελκυστικά ως προς τον τρόπο που αγωνίζονται.Αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο καθώς με 5 νίκες και 4 ισοπαλίες την έφερε στην 12η θέση και υπό προϋποθέσεις κοιτάζει τα πιο υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στις ειδήσεις των τελευταίων ωρών, σημαντική είναι η σχεδόν σίγουρη παραμονή του αρχηγού Λέιτον Μπέινς, καθώς τα διεθνή μέσα τον παρουσιάζουν έτοιμο να αρνηθεί την προσφορά των Λος Άντζελες Γκάλαξι και να μετακομίσει στην Αμερική όπως έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές.
Μετράει 13 χρόνια παρακαλώ στον ίδιο σύλλογο ο αγαπητός από τον κόσμο διεθνής ακραίος μπακ..οπότε θα ήταν μια δύσκολη συναισθηματικά απόφαση για τον 35άρη Μπέινς να αφήσει την ομάδα που εδρεύει στο Λίβερπουλ... δεν νομίζετε;;

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ καλό άρθρο!!⚽⚽👌👌👏👏

 




Ad Code