ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρεάλ Μαδρίτης: Το δίλημμα στην κορυφή της επίθεσης


Η βασίλισσα έχει θέσει ως στόχο την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης καθώς ο Μπενζεμά πλέον δεν είναι σε θέση να βγάλει στα κόκκινα μία ολόκληρη χρονιά και ο Γιόβιτς δεν βγήκε όπως περιμένανε.
Τα δύο ονόματα που φαίνεται να εξετάζουν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, είναι ο Έρικ Χάαλαντ και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Για τον Εμπαπέ οι συστάσεις είναι περιττές, επειδή εδώ και μερικά χρόνια είναι από τα καυτά ονόματα στον Ευρωπαϊκό χάρτη. Ο Χάαλαντ μας συστήθηκε φέτος, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για το ταλέντο του και ήδη έχει χρήσει τον εαυτό του στους επιθετικούς του μέλλοντος.

Όσον αφορά όμως την ποιο πιθανή κίνηση, η Ρεάλ για την ώρα κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, αλλά με την λογική ότι χρειάζεται ενίσχυση ουσίας, η ποιο ασφαλής λύση είναι προφανώς ο Εμπαπέ. Ίσως μόνο λόγο της παραπάνω εμπειρίας του και τίποτα παραπάνω και επί της ουσίας ο Χάαλαντ είναι ακόμα άγουρος. Όπως και να χει, θα είναι μία μεταγραφική περίοδος με μεγάλο ενδιαφέρον και για τους Μαδριλένους για να χτιστεί το ρόστερ της επόμενης μέρας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code