ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συνεχίζει με Καρέρα η ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ Ίβιτς, Καρέρα και Μελισσανίδη, όσον αφορά την παραμονή του Ιταλού προπονητή στην ΑΕΚ. έπειτα από συζητήσεις των Ίβιτς και Ντ΄Αμίκο, ο Καρέρα θα συνεχίσει στην Ένωση και τον επόμενο χρόνο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και ο ατζέντης του Μάσιμο Καρέρα, όντας ικανοποιημένοι για το επίπεδο της συνεργασίας τους, αποφάσισαν να ισχύσει το ήδη υπάρχον συμβόλαιο του Ιταλού προπονητή, αλλά και να προχωρήσουν εκ΄νέου για τη επόμενη σεζόν.

Στόχος της ΑΕΚ  δεν είναι το να κρίνουν τον προπονητή στο τέλος της σεζόν, αλλά η επένδυση στο πρόσωπο του, που επιθυμούν να επενδύσουν για τη νέα σεζόν.

 Από την πλευρά του ο Ιταλός ατζέντης, Αντρέα Ντ' Αμίκο πληροφόρησε τον Ιλια Ιβιτς πως ο Μάσιμο Καρέρα είναι ικανοποιημένος και θεωρεί πως έκανε μια εξαιρετική επιλογή με το να έρθει στην ΑΕΚ. Μάλιστα, τον ενημέρωσε πως και η πρόθεση του Ιταλού τεχνικού είναι να συνεχίσει στην Ένωση και να τιμήσει το συμβόλαιό του. Ένα συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον Δεκέμβριο και έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code