ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Οι αριθμοί των αρχηγών

Όπως μας έγινε γνωστό μετά από απόφαση των FIFA/UEFA το EURO μεταφέρεται για το 2021 ενώ όλα τα πρωταθλήματα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Την είδηση πως τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν την υποδεχτήκαμε με μεγάλη μας χαρά γιατί η περίοδος χωρίς μπάλα είναι η χειρότερη περίοδος του χρόνου.
Στον ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα και περιμένουν να επιστρέψουν σε κανονικές προπονήσεις με την ομάδα.Μέχρι όμως η ομάδα να επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις εμείς ας ρίξουμε μια ματιά στους αριθμούς των ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα στους αρχηγούς του ΠΑΟΚ.
Θα πρότεινα να ξεκινήσουμε με τον άτυχο της χρονιάς Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ο οποίος μέχρι να τραυματιστεί πραγματοποίησε 20 εμφανίσεις την φετινή σεζόν με μία σταθερή παρουσία στο κέντρο της άμυνας έχοντας κλέψει 43 φορές την μπάλα ενώ έχει αντικρίσει 3 φορές την κίτρινη κάρτα.Στα 1.843' που αγωνίστηκε ο ισπανός πέτυχε 2 γκολ,έδωσε μία ασίστ και είχε 3 δοκάρια.
Λέο Μάτος,ένα μεγάλο δεξί μπακ με ηγετική παρουσία στην άμυνα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.Φέτος έχει πραγματοποιήσει 26 εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα και στα 2.352' που αγωνίστηκε έκλεψε 51 φορές την μπάλα και 10 φορές είδε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.Στην επίθεση τώρα έχει πετύχει 5 γκολ,έχει δώσει 150 εύστοχες πάσες ενώ μία φορά σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι.
Θα συνεχίσουμε με τον Δημήτρη Πέλκα,έναν ποδοσφαιριστή που παίζει όπου του ζητηθεί στην επίθεση και πάντα δίνει ότι καλύτερο μπορεί.Φέτος μετράει 23 εμφανίσεις με 7 γκολ,4 ασίστ αλλά και 3 δοκάρια.Στα 1.176' που αγωνίστηκε έχει δεχτεί 4 φορές την κίτρινη κάρτα.
Για το τέλος αφήσαμε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια,αρχηγός και ηγέτης της ομάδας μέσα και έξω από το γήπεδο.Φέτος αν και άργησε να ξεκινήσει λόγω τραυματισμού πραγματοποίησε 20 εμφανίσεις,πέτυχε 6 γκολ,μοίρασε 3 ασίστ και σημάδεψε μία φορά το δοκάρι.Στα 1.351' που αγωνίστηκε του ζητήθηκε να καλύψει και στην άμυνα στην οποία ήταν σταθερός κλέβοντας 22 φορές την μπάλα ενώ έχει αντικρίσει την κίτρινη κάρτα μόνο μία φορά.
Περιμένοντας λοιπόν να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο υγεία και καλό κουκούλινγκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code