ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπάρκας: Σταθερή αξία για την ΑΕΚ


Ο Βασίλης Μπάρκας αποτελεί έναν από τους βασικούς παίκτες της ΑΕΚ από το 2016, στον οποίο η Ένωση βασίζεται για τα γκολποστ.
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι αυτός που έχει ''σώσει'' αρκετές φορές την ομάδα και έχει αποδείξει το ταλέντο του, για αυτό μάλιστα αποτελεί και τον βασικό τερματοφύλακα της Ένωσης.

Την φετινή σεζόν ο Μπάρκας έχει δείξει πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αλλά κάποια απρόοπτα όπως η επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα που έκανε τον άφησε πίσω. Φέτος έχει ήδη 20 συμμετοχές με την ομάδα της ΑΕΚ ενώ το ρεκόρ των συμμετοχών του είναι στα 26 (πάντα για το πρωτάθλημα).

Όποιος και να είναι ο προπονητής της ΑΕΚ εμπιστεύεται τον Μπάρκα για βασικό τερματοφύλακα και αυτό φυσικά οφείλεται στην απόδοση του. Από το 2016-17 ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έχει βελτιωθεί αρκετά. Αρχικά ξεκίνησε ως ο αντικαταστάτης του Ανέστη αλλά μετά την αποχώρηση του από την ομάδα, ο Μπάρκας έγινε βασικός και εδώ και 3 χρόνια έχει λάμψει με την ομάδα.

Η καλύτερη χρονιά του Μπάρκα ήταν την σεζόν 2018-19, όπου έφτασε τις 26 συμμετοχές ενώ πριν κάποιους μήνες κατάφερε να φτάσει τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Ένωσης.

Μπορεί λοιπόν φέτος κάποιες ατυχίες να τον άφησαν πίσω αλλά τώρα έχει επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις και αποτελεί τον βασικό πυλώνα για τα γκολποστ της ομάδας, περιμένοντας να δείξει ακόμη περισσότερα στα πλει οφ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code