ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεμπέφ: Προτιμώ Βαν Ντάικ από τον «σκύλο» Βίντιτς



Ο παλαίμαχος Γάλλος διεθνής σέντερ μπακ Φράνκ Λεμπέφ δήλωσε πρόσφατα πως προτιμάει τον τρόπο που ο Βαν Ντάικ αγωνίζεται σε σχέση με αυτόν του 'σκύλου' Νεμάνια Βίντιτς.


Ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ κακά τα ψέματα είναι από τα κύρια γρανάζια της Λίβερπουλ και πρέπει να του πιστωθούν πολλά από τα οποία πέτυχαν οι Κόκκινοι τα τελευταία χρόνια. Η απόδοση του και οι εμφανίσεις του, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της Λίβερπουλ  και για αυτό το λόγο, την περσινή σεζόν του απονεμήθηκε  το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς από την UEFA δημιουργώντας ένα σχετικά μεγάλο ντόρο. 


Δεν είναι κρυφό πως η ομάδα του Κλοπ φέτος είχε ως στόχο από την αρχή της χρονιάς την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που δεν το έχει πετύχει ποτέ εδώ και τριάντα χρόνια. Όλοι στο Άνφιλντ θεωρούν πως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, με τους Κόκκινους να βρίσκονται μόλις δύο νίκες από την επίτευξη του στόχου τους. Αλλά με την πανδημία του κορονοιού, τα πρωταθλήματα σταμάτησαν και το Euro 2020 μετατέθηκε για την επόμενη χρονιά,  κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια τι θα συμβεί μελλοντικά και όλοι ελπίζουμε ότι θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις κανονικά τους καλοκαιρινούς μήνες.


Ο Λεμπέφ αναφέρθηκε στον πρώην κεντρικό αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς, που κατέκτησε πέντε Πρέμιερ Λιγκ, τρία Λιγκ Καπ και ένα Τσάμπιονς Λιγκ σε εννιά χρόνια στο Όλντ Τράφορντ. 
Ο παλαίμαχος αμυντικός της Τσέλσι Λεμπέφ παρά το ασυναγώνιστο παλμαρέ του Βίντιτς προτιμάει τον Βαν Ντάικ σύμφωνα με δηλώσεις του στο ESPN FC λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: ' Θα προτιμούσα τον Βαν Ντάικ, νομίζω ότι είναι πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνιζόταν ο Βίντιτς, γιατί έπαιζε σαν σκύλος , αλλά ο Βαν Ντάικ μπορεί να ηγείται μιας ομάδας, κάτι που ο Βίντιτς δεν το είχε στο παιχνίδι του. Αυτό δεν σημαίνει πώς δεν βγάζω το καπέλο στον Σέρβο αμυντικό.'

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code