ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν


Μπορεί η φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ να είναι λίγο περίεργη εξαιτίας των πολλών αλλαγών που υπήρξαν.
Αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Αρχικά πρώτος και καλύτερος ο Γιόζιπ Μίσιτς ο οποίος φέτος έχει γράψει εντυπωσιακά νούμερα σε γκολ και ασίστ και δίνει το κάτι παραπάνω στην μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ συμμετέχοντας στο οργανωτικό και στο εκτελεστικό κομμάτι ενώ και αμυντικά είναι ανταποκρίνεται ικανοποιητικά.

Έπειτα σε απόδοση ακολουθεί ο Δημήτρης Γιαννούλης ο οποίος έχει εντυπωσιάσει αρκετά τον Αμπέλ Φερέιρα με τις εμφανίσεις του καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν.Το βάρος έπεσε πάνω του διότι δεν αποκτήθηκε αριστερός μπακ στην θέση του αρχηγού Αντελίνο Βιερίνια και έτσι κλήθηκε να σηκώσει το βάρος της αριστερής πλευράς στην άμυνα δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Ύστερα ακολουθεί ο Κάρολ Σβιντέρσκι ο οποίος παρά τα σκαμπανεβάσματα που έχει στην απόδοση του ορισμένες στιγμές μέσα στα παιχνίδια παραμένει ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο οποίος μέσα στην περιοχή μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Στη λίστα θα μπορούσε να βρίσκεται και ο ηγέτης του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιερίνια αλλά εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και των διάφορων μικροτραυματισμών που έχει υποστεί τη φετινή σεζόν θα πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν έτσι ώστε να αξιολογηθεί καλύτερα η παρουσία του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code