ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρωτάθλημα και πρωταθληματάκι


Πάντα γινόντουσαν δυνατά ματς... πάντα ήταν μαραθώνιος!!Ο λόγος για την Τσάμπιονσιπ, την δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου.46 αγωνιστικές δεν τις λες και λίγες... αν προσθέσουμε και τους αγώνες των τεσσάρων ομάδων για το μίνι πρωτάθλημα που χαρίζει το τρίτο εισιτηρίο για τα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, τότε ξεφεύγει κι άλλο το πράγμα.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τους δύο μονομάχους που παλεύουν για την κούπα και που βάση απόδοσης και προγράμματος, δύσκολα θα χάσουν την απευθείας άνοδο.Η ιστορική Λιντς πρόσφατα πέρασε στην κορυφή με 71 βαθμούς μετά από πολλές εβδομάδες.Οφείλει πολλά στην άμυνα της έχοντας δεχτεί μέχρι στιγμής μόνο 30 τέρματα, επίδοση που την καθιστά την καλύτερη της κατηγορίας.
Ακολουθεί μια ανάσα πίσω της με 70 η γνωστή απ' τις πολλές συμμετοχές της στην μεγάλη κατηγορία, Γουέστ Μπρομ.Σκοράρει κατά ριπάς έχοντας 64 γκολ και δύσκολα την κερδίζεις αφού έχει μόλις 5 ήττες σε 37 αναμετρήσεις!

Στην μάχη για την τρίτη θέση που θα κριθεί στα πλέι οφ,  πολλές ομάδες κυνηγάνε να μπούνε σε αυτό το γκρουπ των ομάδων μεταξύ 3ης και 6ης θέσης.Χαρακτηριστικό είναι πως δύο νίκες χωρίζουν τον 6ο από τον 13ο στην κατάταξη.Πάμε να δούμε εν συντομία όμως ποιες ομάδες βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις μέχρι στιγμής...

Η Φούλαμ είναι αρκετά σταθερή, έχει μεγάλο προβάδισμα(64β.)και θα συμμετέχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε αυτό το σύντομο πρωταθληματάκι.Στους 60 βρίσκονται η Μπρέντφορντ και η Νότιγχαμ με τους πρώτους να έχουν την καλύτερη επίθεση της Τσάμπιονσιπ(μαζί με την Γουέστ Μπρομ)αλλά και την δεύτερη καλύτερη άμυνα.Μετράνε 64-33 γκολ.Η Φόρεστ χειρότερη στην ισοβαθμία με συντελεστή τερμάτων +10, βρίσκεται στα 48-38 γκολ και την 5η θέση αισιοδοξώντας για καλύτερη συνέχεια.Αμφότερες έχουν ένα συμπαθητικό προβάδισμα με 4 πόντους έναντι της Πρέστον που έχει 56.Η Πρέστον έχασε σημαντικό έδαφος στους τελευταίους της τρεις αγώνες και τώρα τρέχει...

Από κει και πέρα ο κακός χαμός!Κατά σειρά Μπρίστολ Σίτι,Μίλγουολ,Κάρντιφ,Μπλακμπερν και πάει λέγοντας.Έχουμε δρόμο όμως... εννιά αγωνιστικές για το τέλος είναι αρκετές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code