ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σειρήνες από Ισπανία για ταλαντούχο μέσο της Ανζέ

Τον πολλά υποσχόμενο αμυντικό μέσο της Ανζέ , Baptiste Santamaria φαίνεται να παρακολουθούν ομάδες από το Ισπανικό πρωτάθλημα με στόχο την καλοκαιρινή απόκτηση του.

Οι καλές εμφανίσεις του 25χρόνου αμυντικόυ μέσου της Ανζέ , δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Ισπανία με αποτέλεσμα να αρχίσει να γίνεται έντονη κουβέντα για το όνομα του Γάλλου μέσου. Σύμφωνα λοιπόν με την έγκυρη Ισπανική εφημερίδα Marca , δύο από τα μεγαλύτερα κλαμπ του Πρωταθλήματος , η Σεβίλλη και η Βιγιαρεάλ φέρεται να είναι ενθουσιασμένες με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του 25χρόνου μέσου του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Οι δύο αυτές Ισπανικές ομάδες τον έχουν τσεκάρει ουκ ολίγες φορές τη φετινή σεζόν και όπως δείχνουν τα πράγματα θα δώσουν σκληρή μάχη για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ποιος είναι όμως ο Baptiste Santamaria ; Λίγα λόγια λοιπόν για τον μέσο της Ανζέ . Πρόκειται για έναν 25χρόνο διεθνή 3 φορές με την U20 της Γαλλίας αμυντικό μέσο ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως εξάρι και διακρίνεται για τα ατελείωτα τρεξίματα του , τον δυναμισμό του , την ικανότητα του να βλέπει γήπεδο , ενώ η εξυπνάδα του να παίρνει σωστές θέσεις στο χώρο του κέντρου , του δίνει τη δυνατότητα να κερδίζει πολλές μάχες από τους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς δίχως να παίρνει κάρτες. Αγωνίζεται στην Ανζέ από το καλοκαίρι του 2016 που ήρθε ως μεταγραφή από την Τουρ. Τη φετινή σεζόν μετρά συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο 30 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασσίστ με μόλις 1 κίτρινη κάρτα εις βάρος του κάτι που φυσικά έχει αντίκτυπο στην τιμή του στο μεταγραφικό παζάρι που έχει εκτοξευθεί πάνω από τα 10 εκκατομύρια ευρώ.

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν μοντέρνο χαφ , του οποίου το ταβάνι είναι μεγαλύτερο από τη μετριότητα της Ανζέ στα χαμηλά στρώματα του Γαλλικού πρωταθλήματος και αναμένεται το καλοκαίρι να φέρει μεγάλες προτάσεις στα ταμεία της ομάδας του , με τους Ισπανούς για την ώρα να έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code