ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόεδρος Ιταλικής Ομοσπονδίας: «Θέλουμε να συνεχιστεί η σεζόν»

Στην Ιταλία , το πρωτάθλημα έχει αναβληθεί μέχρι τις 3 Απριλίου εξαιτίας των χιλιάδων πια κρουσμάτων κορωνοϊού.
Με τον αριθμό να αυξάνεται καθημερινά οι οπαδοί βρίσκονται σε ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάληξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο, εδώ υπάρχουν νέες δηλώσεις και αισιόδοξο κλίμα. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα ακόμη και αν δεν ολοκληρωθεί ,όλοι οι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά.

Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει καθώς ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι επεσήμανε ότι θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν. Αυτό, όμως θα συμβεί αφού το επιτρέψουν οι αρμόδιοι φορείς  όπως ανέφερε , δηλαδή οι επιστήμονες και η κυβέρνηση. Αξίζει επίσης να τονίσουμε πως φημολογείται η λύση final 8 για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πρόεδρος : «Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε τα πρωταθλήματα, να δείξουμε ότι η ζωή συνεχίζεται.Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της κυβέρνησης και των επιστημόνων.Θέλουμε να συνεχιστεί η σεζόν και ήδη εξετάζονται άλλα συστήματα διεξαγωγής.Ο νέος πρόεδρος της λίγκας θα πρέπει να μιλά καθημερινά με τις ομάδες για να καταλήξουμε στο μονοπάτι που θα πρέπει να πορευθούμε μαζί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code