ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οκτώ ιδέες τι να κάνεις όσο "μένεις σπίτι"


Αυτές τις μέρες το γενικό σύνθημα είναι " μένουμε σπίτι" για το δικό μας καλό και των συνανθρώπων μας. Όμως τι μπορείς να κάνεις σε ένα σπίτι, τόσες πολλές ώρες χωρίς να βαρεθείς και χωρίς να μετράς αντίστροφα να βγεις ξανά;
Αυτό το Σάββατο, στο sportsnewsgreece σας προτείνουμε μερικές ιδέες:

1) Συμμάζεμα: Μεταξύ μας, όλοι έχουμε σε ένα δωμάτιο μια καρέκλα με όλα τα ρούχα μας, καθαρά η όχι, όλοι έχουμε αφήσει το σπίτι λίγο βρώμικο, για το λόγο ότι δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε δουλειές, η ότι βαριόμαστε, που είναι και η αλήθεια. Τώρα ήρθε η ώρα και η ντουλάπα μας να συμμαζευτεί και το σπίτι μας να λάμπει!

2) Γυμναστείτε: Είναι αλήθεια πως όσο πιο πολύ κάθεσαι, τόσο πιο πολύ τσιμπολογάς ο,τι υπάρχει στο ψυγείο! Όμως, επειδή το καλοκαίρι καραδοκεί, ασχέτως που δεν ξέρουμε αύριο τι μας ξημερώνει, είναι μια καλή ευκαιρία να γυμναστούμε. Στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρα βιντεάκια με γυμναστική στο σπίτι, ενώ μπορείτε να κατεβάσετε και κάποιες εφαρμογές, με εύκολες και απλές ασκήσεις. Η να κάνετε σκοινάκι, που γυμνάζει πάρα πολύ και απαιτεί και λίγο χρόνο!

3) Διαβάστε: Τώρα που ο χρόνος υπάρχει άπλετος, ήρθε η ώρα να διαβάσουμε ένα βιβλίο. Μπορεί να είναι ένα βιβλίο που έχουμε διαβάσει και μάς άρεσε τόσο που επιθυμούμε ξανά να το διαβάσουμε. Ή ένα βιβλίο που ξεκινήσαμε και με την πρόφαση ότι ήμασταν κουρασμένοι,έχει μείνει κάπου στα μισά. Πάντως τα βιβλία αυτές τις ώρες, είναι ο τρόπος να ταξιδεύουμε σε ωραίες Πολιτείες και να ξεχνιόμαστε και λίγο!

4) Μαγειρέψτε: Ναι οκ, πιο πάνω είπαμε να γυμναστούμε, αλλά να μη φάμε κάτι τις πρώτα; Φυσικά! Υπάρχουν συνταγές στο διαδίκτυο για ολα τα γούστα, εύκολες και δύσκολες,που και ο πιο άσχετος στην κουζίνα, μπορεί να τις δοκιμάσει. Από την άλλη, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μαμάδες ή γιαγιάδες (με όλα τα κατάλληλα μέτρα φυσικά) και να μεγαλουργήσεις στην κουζίνα!

5) Κάντε beauté: Είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα, ένα καλό beauty σε αναζωογονεί! Αν έχεις μπανιέρα μπορείς να τη γεμίσεις και να βάλεις άλατα και όλα τα σχετικά, αν όχι, μπορείς να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπανάκι στη ντουζιέρα,με τα αρώματά σου τα scrub σου, τα μαλακτικά σου! Και φυσικά μετά να βάλεις στο πρόσωπό σου και στο σώμα σου, όλα αυτά τα προϊόντα που έχεις αγοράσει αλλά δεν έχεις προλάβει να χρησιμοποιήσεις ακόμα!

6) Άραγμα στο μπαλκόνι: Προσωπικά είμαι από τα άτομα που βγαίνουν έξω αυτή την περίοδο λόγω δουλειάς, οπότε δεν αντιμετωπίζω τόσο μεγάλο θέμα καραντίνας, ωστόσο, μέρες όπως το Σαββατοκύριακο με πιάνει μια μανία. Να έχει τόσο όμορφο καιρό, να έχεις μια παραλιακή να περπατήσεις, και να μην μπορείς για λίγο να το κάνεις,είναι μαρτύριο. Όμως, αν υπάρχει μπαλκόνι, όλα αλλάζουν! Είτε μικρό είτε μεγάλο, σου προσφέρει μια ανανέωση έστω για λίγο. Παίρνεις το βιβλίο σου ή το κινητό σου, και χαλαρώνεις δίχως άλλο!

7) Κοιμήσου: Η αλήθεια είναι πως στην καθημερινότητά μας δεν κοιμόμαστε πολλές ώρες κι αυτό γιατί δεν προλαβαίνουμε. Τώρα όμως αυτό έχει αλλάξει κι έχουμε πολλές ακόμα μέρες να αναπληρώσουν τον ύπνο που μας λείπει και να έχουμε απόθεμα για πολλές ακόμα μέρες!

8) ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ: Το ξέρεις και το ξέρω πως υπάρχουν άτομα που μας χρειάζονται, ειδικά τώρα. Τα αποθέματα αίματος τελειώνουν και εκεί έξω, όσο απίστευτο κι αν μας φαίνεται αν δεν το ζούμε, κάποιοι περιμένουν το αίμα σου για να συνεχίσουν τη ζωή τους. Λόγω της κατάστασης, πολλά νοσοκομεία έχουν στήσει κινητές μονάδες Εκτός του χώρου τους για να δώσουμε λίγο αίμα στους συνανθρώπους μας. Στη Θεσσαλονίκη η αιμοδοσία του ΑΧΕΠΑ γίνεται εντός του χώρου της ΔΕΘ, καθημερινές και σαββατοκύριακα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code