ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σιμάνσκι: Θησαυρός για κέντρο της ΑΕΚ


Η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει πρόσωπο προς το καλύτερο και για αυτό ευθύνεται ο Μάσιμο Καρέρα που πρόσθεσε χαρακτήρα στην ομάδα.
Ο Ιταλός μπόρεσε όχι μόνο να δώσει αυτοπεποίθηση συνολικά στην ομάδα αλλά και να κάνει κάθε παίκτη ξεχωριστά να αποδώσει καλύτερα. Ένας από αυτούς, ο οποίος είναι κομβικός και κατάφερε να προσαρμοστεί πολύ άνετα στην ομάδα είναι ο Νταρμιαν Σιμάνσι.

Ο Πολωνός μαζί με τον Νέναντ Κρίστισιτς τώρα πια αποτελούν τους βασικούς πυλώνες στο κέντρο της ΑΕΚ καθώς όπως όλα δείχνουν έχουν ταιριάξει και αποδίδουν εξαιρετικά στο αμυντικό, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι. Από το παιχνίδι με τον Βόλο που η Ένωση επικράτησε με 0-3 ο Πολωνός έδειξε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να τον κρατήσει.

Από την μεταγραφή του και μετά το ανασταλτικό κομμάτι της Ένωσης έχει γίνει πολύ καλύτερο καθώς δύσκολα κάποια ομάδα μπορεί να διαπεράσει την μεσαία γραμμή. Η ΑΕΚ καλείται να διατηρήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή αν θέλει να διεκδικήσει του χρόνου το πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα το τελευταίο διάστημα παίρνει μόνο καλά αποτελέσματα και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Ο Σιμάνσκι έχει έρθει ως δανεικός στην ΑΕΚ και αν θέλει να τον κρατήσει πρέπει να διαθέσει 1,5 εκατομμύρια.Μπορεί να είναι ένα ποσό μεγάλο για την Ένωση αλλά είναι μικρό για την αξία του Πολωνού που έχει αποδειχτεί θησαυρός για την ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code