ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η απαξίωση μιας Βασίλισσας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ιστορία μίας ομάδας στολίδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο που αν δεν αλλάξουν πολλά πράγματα θα καταλήξει σ έναν εφιάλτη, τόσο για την πορεία της ιστορία της όσο και για τους οπαδού της .
Αυτό το άρθρο γράφεται για όλους εκείνους τους φιλάθλους που ίσως ξέχασαν, για εκείνους που δεν ξέρουν, για τους νοσταλγούς μιας ομάδας που άφησε την δικιά της εποχή και ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα λάμψει ξανά γιατί την χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν κάτσει κάποιος και δει την πορεία αυτής της ομάδας στο πέρασμα των χρόνων ίσως να απορήσει πως μία ομάδα από την επαρχία κατάφερε να δώσει μια διαφορετική μορφή στο ποδόσφαιρο της χώρας που δύσκολα θα ξαναδούμε. Νομίζω για τους περισσότερους σήμερα είναι δύσκολο να πιστέψουν το πως η ΑΕΛ έγινε πρωταθλήτρια Ελλάδος και δυο φορές κυπελλούχος έτσι όπως έχουν  εξελιχθεί τα πράγματα στην χώρα μας ένα τέτοιο επίτευγμα θεωρείται απίθανο πλέον. Όλα αυτά τα κατορθώματα ήρθαν μέσα από σκληρό αγώνα και πίστη από την πρώτη στιγμή και μερικές φορές και μέσα από <<αίμα>>. Μια ομάδα για να υφίσταται θα πρέπει να έχει την στήριξη των οπαδών της και της πόλης της και η ΑΕΛ την είχε από την αρχή οδηγώντας την ακόμη και σε πορείες στην Ευρώπη( 4η καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία ελληνικής ομάδας στους 16 του κυπέλλου κυπελλούχων). Η Λάρισα δεν θεωρείται τυχαία το <<Βατικανό της Ελλάδας>> διότι η μόνη βάση φιλάθλων που υπάρχει στην πόλη είναι της ΑΕΛ.

Όμως σε μία τέτοια ιστορία θα υπάρχει και  η κακή πλευρά.Αυτή είναι η πορεία της ομάδας τα τελευταία 10 χρόνια από 2010 μέχρι και σήμερα που την θεωρώ χειρότερη και από τα λεγόμενα << πέτρινα>> χρόνια της ομάδας στην τότε γ εθνική για πολλά χρόνια. Αυτό διότι τα τελευταία 5 χρόνια λόγω της διοίκησης που δεν πρεσβεύει τις αξίες της ομάδας έχει διχάσει τον κόσμος της, ο οποίος δεν έχει πάρει τις ευθύνες που του αναλογούν για αυτή την κατάσταση. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα την απαξίωση αυτής της τεράστιας ομάδας από την μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών και  την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο της.

Η ΑΕΛ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού όχι για αγωνιστικούς λόγους όσο για ηθικούς περισσότερο η οποία ή θα πέσει χωρίς να ξέρουμε πόσο κάτω θα φτάσει ή θα κάνει στροφή για να σωθεί μόνο με την βοήθεια των φιλάθλων της.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code