ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρόμπερτ Λεβαντοβσκί: Η χρονιά του φέτος

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές
στον πλανήτη,και το αποδεικνύει όταν βάζει κάθε φόρα την μπάλα στην αντίπαλη εστία.Μιλάμε,για τον Πολωνό στράικερ των Βαυαρών Ρόμπερτ Λεβαντοβσκί του οποίου φέτος τα στατιστικά τρομάζουν κάθε αντίπαλη ομάδα.Παρόλο που είναι 32χρονών ,όπως δηλώνει και ο ίδιος βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και θέλει να βελτιώνεται συνεχώς.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ:
Στην bundesliga  σε 26 αγωνιστικές έχει αγωνιστεί 23, 2042 λεπτά συμμετοχής έχοντας πετύχει 25 γκολ.Παράλληλα, το ρεκόρ του στο γερμανικό πρωτάθλημα είναι στις σεζόν 15/16 και 16/17 στις οποίες πέτυχε 30 γκολ σε 32 και 33 συμμετοχές αντίστοιχα.Οι πάσες του επίσης είναι πολύ σημαντικές στο στυλ παιχνιδιού του καθώς είναι επιτυχημένες κατά 71% μέσο όρο.Σε 5 αγώνες έχει ψηφιστεί παίκτης του αγώνα.


ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ:
Σε δύο εμφανίσεις μετράει 4 γκολ.Το ρεκόρ στην διοργάνωση είναι 7 γκολ σε 5 αγώνες την σεζόν 2018/2019.

ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE:
Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ο Ρόμπερτ ξεπέρασε το δικό του προσωπικό ρεκόρ της σεζόν 12/13 όταν με την φανέλα της Ντόρμουντ μέτρησε 10 γκολ σε 13 συμμετοχές,ενώ φέτος με μόλις 6 συμμετοχές αριθμεί 11 γκολ με 77.1% πάσες ακριβείας,2 ασίστ έχοντας βγει 4 φορές παίκτης του αγώνα.
ΤΑ ΦΕΤΙΝΆ ΕΠΙΤΕΎΓΜΑΤΑ ΤΟΥ:
-Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 50 γκολ σε 48 εμφανίσεις,έχοντας 7 ασίστ πριν  3 μήνες πριν την ολοκλήρωση της σεζόν δείγμα του ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του.
-Είναι στην δεύτερη θέση για το Χρύσο παπούτσι,τον περνάει μόνο ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο έχοντας 27 γκολ.
-Στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν κυνηγάει τον Γκέρντ Μίλερ ο οποίος την σεζόν 1972-1973 πέτυχε 67 τέρματα με την φανέλα της Μπάγερν.Το ρεκόρ έχει ο Τζίμι Τζόοούνς με 74 γκολ την σεζόν 1956-1957.
-Εναντίον του Ερυθρού Αστέρα έκανε το τρίτο χατ-τρικ της σεζόν. Το πρώτο ήταν στη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga (24/8), εναντίον της Σάλκε. Είχε και τα τρία γκολ της ομάδας του. Aυτό έγινε και στις 10/10 στο 3-0 της Πολωνίας επί της Λετονίας, για τα προκριματικά του UEFA Euro 2020.
-Στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα έγινε ο δεύτερος παίκτης του Champions League που πετυχαίνει 4 γκολ στην διοργάνωση περισσότερες από μία φορές.Το ξανάκανε με την φανέλα της Ντόρμουντ αυτή την φορά κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης την οποία και απέκλεισε.
-Κάθε 44 λεπτά κατά μέσο όρο σκοράρει ο Πολωνός στην Ευρώπη με ποσοστό ευστοχίας 77%.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ,αποτελεί ένα τα φονικά όπλα της ομάδας της Μπάγερν την εφετινή περίοδο,και από ότι φαίνεται είναι αποφασισμένος  να μην σταματήσει να σκοράρει και να κάνει δύσκολη την ζωή των αντίπαλων ομάδων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code