ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Bala Devi συμμετέχει στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης της AFC ενάντια στο COVID-19


Η αρχηγός της ινδικής ποδοσφαιρικής ομάδας Trailblazer, Bala Devi, την Τρίτη εντάχθηκε με τους συμπατριώτες Bhaichung Bhutia και Sunil Chhetri, στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης της AFC ενάντια στην πανδημία COVID-19, καθώς παρότρυνε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να παραμείνουν στο σπίτι και να ασκούν κοινωνική αποστασιοποίηση για να νικήσουν τον κοροναϊό.

Η  Devi συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες της ηπείρου που συμμετέχουν στην τηλεοπτική καμπάνια #BreakTheChain της  Ασιατικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου , με στόχο την ευαισθητοποίηση στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Πριν από τη Devi, ο θρυλικός Ινδός ποδοσφαιριστής Bhaichung Bhutia και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας Sunil Chhetri συμμετείχαν σε αυτή την εκστρατεία.

"Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τόνισε τη σημασία της τακτικού πλυσίματος των χεριών μας και της αποφυγής στενής επαφής με τους ανθρώπους. Πρέπει να σπάσουμε την αλυσίδα και πρέπει να είναι μια ομαδική προσπάθεια. Ας δουλέψουμε μαζί για να νικήσουμε αυτόν τον αντίπαλο", δήλωσε η Devi σε μια έκδοση AFC.

"Όλος ο κόσμος αγωνίζεται με αυτή την πανδημία και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, ξεκινώντας τον αγώνα από εμάς. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να ακολουθήσουμε τους κανονισμούς και παρακαλείστε να μείνετε στο σπίτι, μετά από συμβουλή των κυβερνήσεων. Πρέπει να κάνουμε αυτές τις μικρές θυσίες για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ευημερία όλων όσων βρίσκονται κοντά μας", συμπλήρωσε η Devi.

Η Devi έγινε η πρώτη Ινδή ποδοσφαιρίστρια που έπαιξε σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, όταν είχε υπογράψει με την Σκανδιναβική Γυναικεία ομάδα Rangers WFC.

Από τότε που ξεκίνησε η εκστρατεία πριν από λιγότερο μία εβδομάδα, η #BreakTheChain του AFC έχει συνεργαστεί με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο καθώς όλο και περισσότεροι Ασιάτες αστέρες συμμετέχουν στην άξια κίνηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code