ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αθλήτρια του Andy Murray πλέον η Caroline Weir


Η μεσοεπιθετικός της γυναικείας ομάδας της Manchester City, Caroline Weir, υπέγραψε στο γραφείο του Andy Murray, όπως ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα του Murray. Η Weir στα 24 της, ακολουθεί τους συναδέλφους της Ryan Porteous και Fraser Murray στο να εκπροσωπείται από το γραφείο “77 Sports Management”.


Οι τενίστες Aidan McHugh και Katie Swan καθώς και οι δρομείς Shannon και Cheriece Hylton ανήκουν επίσης στην ομάδα του “77 Sports Management”. «Είμαι ενθουσιασμένη που μπαίνω στην ομάδα του “77 Sports Management” και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», δήλωσε η Weir.

«Είμαι σε μια κρίσιμη καμπή στην καριέρα μου κι είμαι σίγουρη πως αυτή η απόφαση θα με βοηθήσει να πετύχω τους στόχους μου εντός και εκτός γηπέδου. Η συνεργασία με τον Andy είναι μια εξαιρετική επιλογή κι ελπίζω να κερδίσω πολλά από την εμπειρία του. Ο Andy είναι ένας αθλητής – πρότυπο, η επιρροή του φτάνει πολύ πιο πέρα από το τένις κι έχει υπάρξει για μένα έμπνευση και σαν συμπατριώτης μου από τη Σκωτία».

Ο τρεις φορές πρωταθλητής του Grand Slam Murray είναι ευτυχής που έχει πλέον στην ομάδα του την Weir. «Η Caroline είναι μια από τα πιο λαμπρά ταλέντα στο γυναικείο πρωτάθλημα – από τότε που πήγε στη Manchester City γίνεται όλο και καλύτερη και μπορεί να συνεχίσει μέχρι ίσως να γίνει μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο τα επόμενα χρόνια», δήλωσε.


«Έχει ένα συναρπαστικό μέλλον τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Είναι υπέροχο να βλέπεις την εξέλιξη στο γυναικείο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια, σαν γραφείο είμαστε πρόθυμοι να εκπροσωπήσουμε όλο και περισσότερους παίκτες άνδρες και γυναίκες, προπονητές και μάνατζερς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code