ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τους ξύπνησαν τα 9 γκολ!

Πρόσφατα βρέθηκα στο Στάμφορντ Μπριτζ στον αγώνα της Τσέλσι με την Σαουθάμπτον για την Boxing Day.Περιττό να σας πω, πως ήταν μοναδική και αξέχαστη εμπειρία αλλά και ένα όμορφο απόγευμα για τους Άγιους οι οποίοι απέδρασαν με το διπλό στην κατάμεστη(παρά την συνεχή βροχή)από κόσμο έδρα των Μπλε.

Να πούμε όμως και δύο λόγια για την Boxing Day την οποία οι Άγγλοι τιμούν κάθε χρόνο με ευλάβεια.Η ονομασία της ημέρας πηγάζει από το έθιμο που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, κατά τη Βικτωριανή περίοδο στο Νησί, οπού οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα προς τους μη έχοντες την επόμενη των Χριστουγέννων.

Πάμε λίγο και στα αγωνιστικά...
Η αντίδραση που έβγαλε η Σαουθάμπτον ύστερα από τα 9 γκολ που δέχτηκε στην έδρα της τον περασμένο Οκτώβριο από την Λέστερ, την έκανε να σκέφτεται πως μπορεί να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας... κι αυτό φάνηκε στο χορτάρι με ορισμένα μεγάλα αποτελέσματα που πέτυχε.Αρχικά πήρε την ρεβάνς από την Λέστερ με 1-2, είχε το σπουδαίο διπλό με 0-2 επί της Τσέλσι(όπως προαναφέραμε) και την νίκη εντός έδρας με 1-0 απέναντι στην Τότεναμ
Από εκεί που φλέρταρε με την Τσάμπιονσιπ, πλέον βρίσκεται στην 14η θέση με τις επιδόσεις της να λένε 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώσε άρθρα στο λαό σου...

 




Ad Code