ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα 5 συμβόλαια που απασχολούν τον Ολυμπιακό

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα και πλέον οφείλει να ρίξει ματιές στα συμβόλαια που λήγουν.
Αυτά τα συμβόλαια τα οποία λήγουν αφορούν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος γύρισε στον Ολυμπιακό και έχει δώσει λύσεις στο διάστημα που έπρεπε να αγωνιστεί.Είναι 35 ετών και στην ομάδα έχουν πολύ καλή άποψη και εντός αγωνιστικού χώρου άλλα και εντός αποδυτηρίων.Αυτό είναι κάτι που θα εκτιμηθεί από το σύλλογο.

Το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που λήγη το καλοκαίρι,μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον Ολυμπιακό συν ένα χρόνο.ο Λάζαρος γύρισε πίσω από ρήξη πρόσθιου χιαστού και το τελευταίο διάστημα ήταν εκτός αποστόλης.Οι πιθανότητες παραμονής του δεν είναι με το μέρος του.

Ο Αχμέντ Χασάν είναι μια άλλη περίπτωση.Ήρθε στην ομάδα ως δανεικός από την Μπράγκα και έχει σημειώσει 4 γκολ.Ο Ολυμπιακός αν θέλει να τον αποκτήσει πρέπει να ενεργοποιήσει την ρήτρα που έχει στα 2.5 εκ ευρώ.Ο Πέδρο Μάρτινς τον θέλει και η πιθανότητα παραμόνης του είναι μεγάλη να μείνει στον Πειραιά.

Ο Μπρούνο Γκασπάρ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού απο την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.Έχει 14 συμμετοχές με την ομάδα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πείσει.Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Πειραιά.

Τέλος ο Εμρέ Μόρ ήρθε ως αντικαταστάτης του Ποντένσε,δανεικός απο τη Θέλτα.Με 47 λέπτα συμμέτοχης και χωρίς να έχει επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο,πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα προσφέρει τα 4εκ ευρώ που τον κοστολογούν στην Θέλτα για να τον κάνει κάτοικο του Πειραιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code