ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι 5 παίκτες που πρωταγωνίστησαν φέτος για την ΑΕΚ


Στην Ένωση υπάρχουν πολλές αλλαγές φέτος τόσο σε επίπεδο προπονητών όσο και παικτών οι οποίες έχουν φέρει την ομάδα εδώ που είναι σήμερα.
Αυτές οι αλλαγές όμως κατάφεραν να αναδείξουν και παίκτες οι οποίοι δεν περίμεναν να γίνουν πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς είναι ο Ντανιέλε Βέρντε ο οποίος ήρθε στην ΑΕΚ σαν μια πολύ ποιοτική μεταγραφή αλλά με τον Καρντόσο δεν βγήκε όσο θα έπρεπε. Όταν όμως ήρθε ο Καρέρα ο Ιταλός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και με το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε κατάφερε να διαμορφώσει αποτελέσματα και να γίνει κομβικό για την ΑΕΚ.

Ένας άλλος παίκτης που ξεχώρισε για την Ένωση είναι ο Βράνιες. Ο Βόσνιος για ακόμη μια φορά είναι ''σκυλί'' στην άμυνα και επικρατεί στους αιθέρες με αποτέλεσμα να κρατάει σε αρκετά ματς ανέπαφη την εστία της ΑΕΚ.

Δύο ακόμη παίκτες οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει φέτος για την ΑΕΚ είναι ο Σιμάνσκι με τον Κρίστισιτς. Αρχικά ο  Σέρβος ξεκίνησε πολύ άσχημα για την ΑΕΚ αλλά και αυτός με την άφιξη του Καρέρα άλλαξε πρόσωπο και απέκτησε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για πρωταγωνιστήσει στην Ένωση. Από την άλλη η μεταγραφή του Πολωνού ήταν αυτή που ολοκλήρωσε το κέντρο και το έκανε άτρωτο τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά.

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι και αυτός ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει μιας και έχει 6 γκολ και 8 ασσιστ στο πρωτάθλημα σερβίροντας τα γκολ στους Λιβάγια και Ολιβέϊρα δείχνοντας έτσι πως αποτελεί σημαντικό παίκτη για την ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code