ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όταν ράφτηκε και το 3ο αστέρι

Ήταν 3 Μαΐου του 2007 όταν η ΑΕΛ  η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα και μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην χώρα κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟ στο Πανθεσσαλικό με σκορ 2-1 φέρνοντας για δεύτερη φορά το κύπελλο στον <<πηνειό>>.

Από νωρίς οι λαρισαίοι φίλαθλοι είχαν κατακλύσει το γήπεδο  κατά χιλιάδες δίνοντας τον ρυθμό. Έτσι και η ΑΕΛ τους χάρισε ένα πολύ γρήγορο γκολ στο 3ο λεπτο με σκόρερ απο κεφαλιά τον Κόζλει ύστερα απο φάουλ του Φωτάκη, η ΑΕΛ είχε την υπεροχή όμως δεν κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ αντιθέτως ισοφαρίστηκε μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλντυ του Παπαδόπουλου στο 44ο λεπτό. Όμως η ΑΕΛ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 82ο λεπτό μετά απο ένα φανταστικό σπριντ ο Ανρί Αντσουέ  κεραυνοβολεί τον Πιερ Εμπέντε γράφοντας το 2-1 χαρίζοντας της την νίκη.

Η νίκη της ΑΕΛ ήταν νίκη όλης της επαρχίας που ήθελε να ξαναδεί κάτι διαφορετικό κάτι που θα ξεχώριζε όπως το κύπελλο του 1985 και το πρωτάθλημα το 1988 ήταν ξανά ακόμη μία νίκη απέναντι στο ποδοσφαιρικό κατεστημένο που σαπίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και έγινε ξανά από την ίδια ομάδα άλλη μία φορά. Αυτό θα ξαναγίνει μόνο αν επιστρέψει η Μεγάλη ΑΕΛ και όχι αυτό το συνονθύλευμα που αντικρίζουμε τώρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code