ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρίσι 2020


 Tο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου (Παρίσι , 25-30 Αυγούστου ) είχε καταφέρει να προσελκύσει πολλούς αθλητές , ύστερα από ανακοίνωση της ΕΑ Sports , να παραμείνουν τα όρια επιλογής ίδια με αυτά του 2018 .
Με τις εξελίξεις και τις αναβολές  να έρχονται η μία μετά την άλλη , διοργανωτές και εκτελεστική επιτροπή , προγραμμάτισαν τηλεδιάσκεψη ώστε να συζητήσουν κατά πόσο δυνατή είναι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος , παρά τις συνέπειες  της πανδημίας του κορονοϊού.

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, μαζί με τις τοπικές οργανωτικές επιτροπές , προέβει σε αναβολή του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος Ορεινού Τρεξίματος όπως και του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου , μέχρι το 2021 . Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων (Κ18) το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 16-19 Ιουλίου στο Ριέτι της Ιταλίας, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε αυτό μέσα στο 2020 , ενώ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρίψεων του 2020 στην Πορτογαλία που ήταν προγραμματισμένο για τις 21-22 Μαρτίου στη Λεϊρία ματαιώθηκε

 «Αυτό ήταν μια αγχωτική και γεμάτη σύγχυση περίοδος για τους αθλητές, έχουμε χάσει τη δομή μας και την αίσθηση της κανονικότητάς μας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες κοινότητες μας εστιάζοντας στην υγεία και την ευημερία όλων στην πανδημία του Covid-19», σχολίασε στη τηλεδιάσκεψη ο Περικλής Ιακωβάκης.

 Η επόμενη συνεδρίαση τηλεδιάσκεψης προγραμματίστηκε στις 7-8 Μαϊου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code