ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακοί αγώνες 2020 , ναι ή όχι ;


Μετά από Νορβηγία και  Σλοβενία , ζητά επίσημα και η Αγγλική επιτροπή την αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκυο το 2020 , κρίνοντας ακατάλληλες τις συγκυρίες λόγω Κορονοιού .
Ο κόσμος δεν θα έχει προλάβει να συνέλθει από τη παγκόσμια σύγχυση και το σθένος των αθλητών είναι ήδη βεβαρημένο . Έτσι , το βάρος πέφτει στο ΔΟΕ , τη παραολυμιακή επιτροπή και την κυβέρνηση της Κίνας .

Οι αθλητές προετοιμάζονται όλοι τους τη ζωή ώστε να εκπροσωπήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις χώρες τους ,  αποφέροντας αποτέλεσμα και θέαμα στη μεγάλη αυτή γιορτή . Δεδομένου όμως των τελευταίων εξελίξεων στη παγκόσμια υγεία , η προετοιμασία τους περιορίζεται , κάτι που επιβαρύνει τη ψυχολογική τους κατάσταση ακόμη περισσότερο.

Από την άλλη η Ιαπωνία παραμένει αμετάκλητη στην απόφαση οι αγώνες να πραγματοποιηθούν  στις  24 Ιουλίου , καλώντας τους πολίτες να εμπιστευθούν τη διοργάνωση.  Οι ενέργειες διεξαγωγής τους συνεχίζονται κανονικά . Η τελετή έναρξης της λαμπαδηδρομίας ορίστηκε στην Φουκοσίμα στις 26 Μαρτίου , παρόλο που το αεροπλάνο με την Ολυμπιακή φλόγα έφτασε στη Ματσουσίμα σχεδόν άδειο .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code