ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ομάδα του Καναδά αναφέρει ότι δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020


"Η Καναδική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή έχουν πάρει τη δύσκολη απόφαση να μην
στείλουν ομάδες στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2020" .
Η COC και η CPC δήλωσαν την Κυριακή (22 Μαρτίου) ότι η Ομάδα Καναδά δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2020, λόγω ανησυχιών για την εκδήλωση του κορωναϊού.

Η αντίσταση στην διεξαγωγή των αγώνων τον Ιούλιο αυξήθηκε απότομα τις τελευταίες 48 ώρες, με αρκετούς σημαντικούς ενδιαφερομένους, όπως το US Track and Field και το UK Athletics, μαζί με αρκετές εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, ζητώντας μια καθυστέρηση λόγω της πανδημίας.

Περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει παγκοσμίως από τότε που άρχισε η επιδημία κορωναϊού.

Η IOC δήλωσε την Κυριακή ότι θα διεξαγάγει συζητήσεις που θα περιλαμβάνουν την επιλογή αλλαγής της ημερομηνίας με έναρξη στις 24 Ιουλίου ή ακόμα και της μετακίνησης των Αγώνων κατά ένα ή περισσότερα χρόνια εξαιτίας της επιδημίας του κορωναϊού αλλά δήλωσε ότι η ακύρωση των Αγώνων δεν θα λύσει προβλήματα.

Η απόσυρση του Καναδά θα προσθέσει πίεση στην απόφαση της IOC να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα μετά την κριτική που δέχτηκε, από ένα πλήθος των σημερινών και πρώην αθλητών με ανησυχίες για την υγεία τους.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν έχουν ποτέ αναβληθεί ή ακυρωθεί κατά τη διάρκεια της ειρηνευτικής περιόδου, αλλά η απόφαση της IOC να εξετάσει ακόμη και την αναβολή αντιμετωπίστηκε με την αρωγή αρκετών σημαντικών ενδιαφερομένων, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Αθλητισμού, της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (IPC) και των μεγάλων Ολυμπιακών Επιτροπών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code