ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χάαλαντ, ένα 19 χρόνο αστέρι στο Ντόρμουντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει καταγωγή από τη Νορβηγία, είναι μόλις 19 χρονών και αγωνίζεται πλέον στην ομάδα της Ντόρμουντ, αλλά όλα αυτά τα γνωρίζατε ήδη.

Ο Νορβηγός άσσος με τη συμμετοχή του στην Ζάλτσμπουργκ, μετράει συνολικά 9 γκολ στην αναμέτρηση της Νορβηγίας των Κ20 κόντρα στην Ουνδούρα, 29 γκολ και 7 ασσίστ σε μόλις 22 αγώνες με την Αυστριακή ομάδα και 5 χατ-τρικ, σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο 19 χρόνος άσσος της Ντόρμουντ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής μέχρι στη στιγμής, που πετυχαίνει 7 γκολ, από τις πρώτες του κιόλας συμμετοχές.

Στην Γερμανική ομάδα έκανε το ντεμπούτο του με χατ τρικ επί της Άουγκσμπουργκ και συνολικά έχει στάσει στα πέντε τέρματα, σε πενήντα επτά συμμετοχές αγώνων.

 Συνολικά με τη φανέλα της Ντόρμουντ μετράει 2γκολ επί της Κολωνίας, 2γκολ επί της Ουνιόν Βερολίνου, ενώ αξίζει επίσης να αναφέρουμε και τα 2γκολ που πέτυχε, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμιέν.

Ο Χάαλαντ βρίσκεται στο στόχαστρο σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων. Το συμβόλαιο του με την Ντόρμουν είναι εως και το 2024 και μένει να δούμε την εξέλιξη του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code