ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη της Αταλάντα, μεγάλο διπλό της Σαμπντόρια (video)

Η Αταλάντα πήρε το χθεσινό δώρο της Μπολόνια, νίκησε την Φιορεντίνα και συνεχίζει μόνη στη τετράδα του πρωταθλήματος. Η Σαμπντόρια πέτυχε τεράστια νίκη μέσα στο Τορίνο επί της ομώνυμης ομάδας και αναπνέει πλέον άνετα.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η Αταλάντα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με νίκη επί της Φιορεντίνα πέρασε μόνη τέταρτη στον βαθμολογικό πίνακα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32ο λεπτό με γκολ του Κιέζα , κατάφερε όμως στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει την ανατροπή με δύο τέρματα των Ζαπάτα στο 49ο λεπτό και Μαλινόφσκι στο 72ο και να φύγει νικήτρια. Η Φιορεντίνα έμεινε χαμηλά και χρειάζεται να ανασυνταχθεί για να επανέλθει στις νίκες.



Στο Τορίνο η τοπική ομάδα δεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα ,παρά την αλλαγή προπονητή, γνώρισε την ήττα και προβλημάτισε. Η Σαμπντόρια πήρε τους τρεις βαθμούς , ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού και τώρα ο Ρανιέρι βάζει στόχο για μια άνετη παραμονή στη Serie A.
Η Τορίνο προηγήθηκε με το Βέρντι στο 56ο λεπτό αλλά από κει και πέρα υπήρξε ένας μονόλογος της Σαμπντόρια που με δύο γκολ του Ραμίρες στο 70ο και 75 λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και με πέναλτι στο 79ο ο Κουαλιαρέλα κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Στο 78ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ίτσο της Τορίνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code