ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη νίκη της Λέτσε, πέρασε από το Ούντινε η Ίντερ (video)

Νίκη - ανάσα για την Λέτσε που βγήκε από τη ζώνη υποβιβασμού , επί της Τορίνο. Η Ίντερ συνεχίζει το κυνήγι της Γιουβέντους μετά το τρίποντο που πήρε από την Ουντινέζε.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η Λέτσε χρειαζόταν νίκη και την πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο. Νίκησε με 4-0 την Τορίνο και ανέβηκε στους 19 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Τζένοα. Η Τορίνο συνεχίζει να απογοητεύει. Μετά τα επτά τέρματα που δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική , πρόσθεσε άλλα τέσσερα στο παθητικό της. Κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και η θέση του Ματσάρι είναι πλέον δύσκολη. Το σκορ άνοιξε ο Ντεϊόλα στο 11ο λεπτό με τον Μπαράκ να τα διπλασιάζει στο 19ο λεπτό και να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με δύο τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο με άλλα δύο τέρματα των Φάλκο στο 64ο λεπτό και Λαπαντούλα στο 78ο λεπτό με πέναλτι έδωσαν μεγάλη έκταση στο σκορ του παιχνιδιού.



Στο Φρίουλι η Ίντερ πέρασε νικηφόρα με 0-2 με δύο γκολ του Λουκάκου στο 64ο και 71ο λεπτό με πέναλτι και έσπασε το σερί των τριών αγώνων με ισοπαλίες. Ζητούμενο η νίκη για τους νερατζούρι κάτι που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε την ηρεμία στην ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code