ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη για τη Νάπολι που ανεβαίνει (video)

Η Νάπολι έκανε το καθήκον της την 25η αγωνιστική εναντίον της Μπρέσια και έπιασε την έκτη θέση της βαθμολογίας. Με αγώνα παραπάνω βρίσκεται τρεις πόντους από την πέμπτη Ρόμα και αρίζει την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι του Champions League με τη Μπαρτσελόνα.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Με νίκη 1-2 πέρασε η Νάπολι από τη  Μπρέσια και την βούλιαξε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Η νίκη της δίνει ελπίδες για να μπει στη πρώτη πεντάδα και να βγει στην Ευρώπη.
Η Μπρέσια έμεινε στη προτελευταία θέση και δείχνει ότι δεν θα μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Παρότι προηγήθηκε με τον Τσανσεγιόρ στο 26ο λεπτό και έκλεισε προηγούμενη , δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.
Οι Ινσίνιε , με πέναλτι στο 49ο λεπτό και Ρουίθ στο 54ο έκαναν την ανατροπή για τη Νάπολι και οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί κατέληξαν στους «παρτενοπέι».
Ο Γκατούζο και η ομάδα του θα επικεντρωθούν στο παιχνίδι του Champions League εναντίον της Μπαρτσελόνα, για να πετύχουν αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code