ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη η Μπολόνια, «Χ» στο Κάλιαρι, διασυρμός της Ρόμα (video)

Μεγάλη κερδισμένη η Σασουόλο, η οποία εντός έδρας διέσυρε τη Ρόμα. Με τη νίκη της έφτασε στους 26 βαθμούς και έχει απομακρυνθεί πλέον από τις ομάδες που κινδυνεύουν. Η Μπολόνια νίκησε τη Μπρέσια και τη βύθισε ακόμα περισσότερο , ενώ η Κάλιαρι έχασε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο από την Πάρμα.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Τεράστια νίκη που της προσφέρει βαθμολογική ασφάλεια πέτυχε η Σασουόλο η οποία σκόρπισε τη Ρόμα με σκορ 4-2. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων , που βρήκαν απέναντι τους μια κακή ομάδα και εκμεταλλεύτηκαν όλα της τα κενά. Με τρία τέρματα , στο 7ο και 16ο λεπτό από τον Καπούτο και ένα του Ντούριτσιτς στο 26ο λεπτό προηγήθηκαν και ουσιαστικά έκριναν το παιχνίδι. Η αντίδραση της Ρόμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αναμενόμενη και έφτασε να μειώσει με τέρματα των Τζέκο και Βερετού στο 55ο και 73ο λεπτό αντίστοιχα. Η αποβολή του Πελεγκρίνι ήταν το σημείο που έδωσε τις ανάσες στην Σασουόλο που χρειαζόταν από την συνεχή πίεση και με το τέρμα του Πογκά στο 74ο λεπτό τελείωσε το παιχνίδι. Ντεμπούτο για τη Ρόμα έκαναν ο Περέθ και Βιλάρ, αποκτήματα πριν λίγες ημέρες , στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.



Στη Μπολόνια η Μπρέσια άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Τορεγκρόσα στο 36ο λεπτό αλλά δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με υπέρ της σκορ. Στο 43ο λεπτό ο Ορσολίνι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Και ενώ το παιχνίδι θα πήγαινε στην ισοπαλία ένα τέρμα του Μπάνι στο 89ο λεπτό έδωσε τη νίκη στη Μπολόνια και άφησε τη Μπρέσια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.




Η Κάλιαρι κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις , νίκη που θα την κρατούσε στην έκτη θέση αφήνοντας πίσω της την Πάρμα. Ένα τέρμα όμως του Κορνελιους στο 94ο λεπτό σκόρπισε την απογοήτευση και άφησε την Κάλιαρι παραπονεμένη. Το σκορ είχε ανοίξει ο Πέντρο στο 19ο λεπτό για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει ο Κούτσκα στο 42ο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σιμεόνε στο 53ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Κάλιαρι , αλλά δεν ήταν αρκετό για τη νίκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code