ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A με τη Ρόμα να αντιμετωπίζει τη Μπολόνια στο πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής

Το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται σήμερα το βράδυ με τη Ρόμα να αντιμετωπίζει τη Μπολόνια.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στην σημερινή αναμέτρηση για τη Ρόμα απέναντι στη Μπολόνια. Το στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Σασουόλο δεν αφήνει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα για τους Ρωμαίους. Η παραμονή στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα είναι επιβεβλημένος για να μείνει στο στόχο της εξόδου στο Champions League.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια εντός έδρας και θέλει να σπάει αυτό το κακό σερί με αντίπαλο τους ροσσομπλού.
Ο Φοσένκα δεν έχει στη διάθεση του πολλούς από τους παίκτες του λόγω τραυματισμών κάτι που δεν είναι βέβαια δικαιολογία για μια ομάδα σαν τη Ρόμα.
Επιδίωξη και απαίτηση του προπονητή είναι οι τρεις βαθμοί στο τέλος του παιχνιδιού να είναι στο σακούλι της Ρόμα. Στη φάση που είναι η ομάδα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Η Μπολόνια έχει σταθεροποιηθεί στην 11η θέση με δυνατότητες να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο. Αγνοεί την ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια παρά τα σκαμπανεβάσματα που έχει μέσα στη χρονιά. Ο Ορσελίνι δείχνει πολλά υποσχόμενος έχοντας μέχρι στιγμής 6 γκολ και 4 ασίστ, ενώ θα λείψει ο Σανσόν λόγω τραυματισμού.
Ο αγώνας θα γίνει στο Ολίμπικο της Ρώμης με έναρξη στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code