ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A : Οι αγώνες της Κυριακής

Με τους αγώνες της Κυριακής συνεχίζεται το καμπιονάτο. Τα φαβορί δεν έχουν περιθώριο να χάσουν βαθμούς με τους αντιπάλους τους. Η μάχη για την πρωτιά και την τετράδα καλά κρατεί.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Ο πρώτος αγώνας είναι αυτός της Γιουβέντους με την Φιορεντίνα. Η μεγάλη κυρία δεν σκέφτεται τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη , η ήττα από τη Νάπολι κόστισε στη βαθμολογία , κι έτσι δεν υπάρχει περιθώριο απωλειών. Η Φιορεντίνα πηγαίνει στο Τορίνο αήττητη στους τελευταίος τέσσερις αγώνες, ενώ έχασε την πρόκριση στο κύπελλο μέσα στην εβδομάδα.
Η Αταλάντα υποδέχεται τη Τζένοα με στόχο τη νίκη που θα κρατήσει στο κόλπο της τετράδας. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με το εμφατικό 0-7 εκτός έδρας την Τορίνο και θέλει να συνεχίσει την πορεία της. Η Τζένοα εγκλωβισμένη στις τελευταίες θέσεις ψάχνει βαθμούς σε κάθε παιχνίδι.
Την ίδια ώρα η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Σπαλ. Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπυ της πόλης με την Ρόμα, βλέπει δεύτερη θέση, αφού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, και γιατί όχι να κυνηγήσει το πρωτάθλημα , κάτι που αποφεύγει να το πει ο προπονητής της Ινζάκι.
Η Σπαλ δεν δείχνει αντίπαλος που μπορεί να φοβίσει τους λιατσάλι, προσπαθεί όμως κι αυτή να μαζέψει πόντους για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Στο Μιλάνο η 8η Μίλαν θέλει τη νίκη εναντίον της 9ης Βερόνα. Η επιτυχία της θα τη βάλει σε τροχιά Ευρώπης και θα δώσει κίνητρο για την φετινή χρονιά. Έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία. Η Βερόνα έχει τελειώσει με την παραμονή της στην κατηγορία και παίζει για ότι περισσότερο μπορεί να πετύχει. Αήττητη στους τελευταίους πέντε αγώνες , έχει απαιτήσεις από το παιχνίδι και μπορεί να κάνει τη ζημιά.
Επόμενο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στη Λέτσε και την Τορίνο. Η γηπεδούχος ομάδας πρέπει να κερδίσει αν θέλει να ελπίζει. Δεν θα βρει πολλά  άλλα τέτοια παιχνίδια όπου θα αντιμετωπίσει ομάδες σε κακό φεγγάρι όπως είναι η Τορίνο. Από την άλλη η φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλή φόρμα. Δύο ήττες στη σειρά και αποκλεισμός από το κύπελλο έχουν ταράξει την ομάδα η οποία βρέθηκε στη 12η θέση. Η νίκη θα της ξαναδώσει την ευκαιρία να διαγράψει την κακή πορεία των τελευταίων εβδομάδων και θα τη βάλει στο γκρουπ των ομάδων που βλέπουν ψηλότερα.
 Στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής η Ουντινέζε παίζει με την Ίντερ. Σ' αυτό ο Κόντε και η ομάδα του δεν βλέπουν τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη. Ενισχυμένη με μεταγραφές του Ιανουαρίου , θα μπει για να σπάσει το σερί των τριών προηγούμενων αγώνων με ισοπαλίες. Αν δεν κερδίσει κινδυνεύει να πέσει στην τρίτη θέση και να βλέπει την πλάτη της Λάτσιο.
Η Ουντινέζε έχει μείνει πίσω για να διεκδικήσει κάτι από το φετινό πρωτάθλημα. Οι 24 πόντοι της είναι λίγοι για να βλέπει ψηλά , πολλοί για να μην κινδυνεύει.
Την Δευτέρα υπάρχει το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, με το οποίο κλείνει η αγωνιστική, μεταξύ της Σαμπντόρια με τη Νάπολι. Και οι δύο θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Όποια κερδίσει θα κάνει σημαντικό βήμα ανόδου στην βαθμολογία. Για την Σαμπντόρια είναι παιχνίδι must win αλλά η Νάπολι είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος. Αγώνας άγριας ομορφιάς είναι η επικεφαλίδα αυτής της αναμέτρησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code