ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A: Οι εκπλήξεις συνεχίζονται (video)

Η Γιουβέντους και ο Ρονάλντο συνεχίζουν το σερί τους. Νίκη και με την Φιορεντίνα με τον σπουδαίο πορτογάλο να σκοράρει σε 9ο συνεχόμενο παιχνίδι. Η Λάτσιο έκανε περίπατο με την Σπαλ και την φιλοδώρησε με πέντε τέρματα. Μεγάλη έκπληξη η ισοπαλία της Αταλάντα εντός έδρας με την Τζένοα έμεινε ισόβαθμη με τη Ρόμα στην τέταρτη θέση. Η Μίλαν δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Βερόνα.

Η φόρα της Γιουβέντους δεν έχει φρένο. Νίκησε την Φιορεντίνα με 3-0 και συνεχίζει να κατέχει την πρώτη θέση στο καμπιονάτο. Με δύο πέναλτι ρου Ρονάλντο στο 40ο και 80ο λεπτό και ένα τέρμα του Ντε Λίχτ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ξεπέρασε τον σκόπελο της Φιορεντίνα.



Στη Ρώμη η Λάτσιο έκανε περίπατο με αντίπαλο την Σπαλ. Το 5-1 είναι καθρέπτης του παιχνιδιού , με τους λατσιάλι να βρίσκονται πολύ κοντά στους πρωτοπόρους και να απειλούν ακόμα και την Γιουβέντους. Δύο τέρματα του Τσίρο Ιμόμπιλε στο 3ο και 29ο λεπτό, άλλα δύο από τον Καϊσέδο στο 16ο και 38ο λεπτό και ένα του Αντεκάνι στο 58ο έβαλε την Σπαλ στα σκοινιά και πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς. Η Σπαλ μείωσε στο 65ο λεπτό με το Μισιρόλι.



Η έκπληξη έγινε στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα να έρχεται ισόπαλη με τη Τζένοα και να χάνει την ευκαιρία να περάσει στη πρώτη τετράδα. Η ισοπαλία την άφησε ισόβαθμη με τη Ρόμα και θα συνεχίσει να κυνηγάει το στόχο της. Όλα τα τέρματα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Τολόι στο 12ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με την Τζένοα να απαντάει στο 19ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρισίτο και του Σανάμπρια στο 33ο. Η Αταλάντα ισοφάρισε με το Ίλιτσιτς στο 35ο λεπτό.

Τέλος η Μίλαν , μετά από τρεις νίκες, ήρθε ισόπαλη με τη Βερόνα και χάλασε το μικρό σερί της σε νίκες. Ο Φαραόνι στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Βερόνα και ισοφάρισε ο Τσολχάνογλου στο 29ο λεπτό. Έμεινε μαζί με την Κάλιαρι και την Πάρμα στην 6η θέση και η μάχη για την Ευρώπη συνεχίζεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code