ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι αγώνες της Κυριακής στη Serie A

Με σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική στην Ιταλία. Η ήττα της Γιουβέντους έδωσε επιπλέον κίνητρο στην Ίντερ και τη Λάτσιο να φύγουν νικήτριες από τα δικά τους παιχνίδια, μόνο που δεν είναι εύκολη η αποστολή τους.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης
 Η Σπαλ με την Σασουόλο είναι το πρώτο ζευγάρι που θα παίξει την Κυριακή. οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη ώστε να κρατήσουν ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού τους. Η Σασουόλο ΄χει φτάσει στους 26 βαθμούς και νιώθει ασφαλής για την δική παραμονή στη κατηγορία.
Το ίδιο ισχύει και τα ζευγάρια Τζένοα - Κάλιαρι, Μπρέσια - Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκες και βαθμούς για να ανέβουν βαθμολογικά , οι αντίπαλοι τους όμως έχουν τους δικούς τους στόχους.
Η Κάλιαρι κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη , η Ουντινέζε δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες.
Τυχόν ήττες των γηπεδούχων θα είναι  κατά ένα μεγάλο ποσοστό καταδικαστικές για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η Νάπολι φιλοξενεί τη Λέτσε , έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να μπει για τα καλά στο παιχνίδι για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Λέτσε αν πάρει βαθμό ή βαθμούς   θα είναι μεγάλη επιτυχία γι' αυτήν γιατί θα κρατηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει μεταξύ της Πάρμα με τη Λάτσιο. Και οι δύο ομάδες στοχεύουν ψηλά , με τη Λάτσιο πλέον να ξέρει ότι δική της νίκη θα σημάνει και την μείωση της διαφοράς με την πρωτοπόρο Γιουβέντους στον ένα βαθμό και αυτόματα θα γίνει διεκδικήτρια του τίτλου.
Η Πάρμα από την μεριά της παλεύει για την Ευρώπη , αγωνίζεται στο γήπεδο της και θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς για να μην μείνει πίσω από τους αντιπάλους της.
  Τέλος το βράδυ υπάρχει το μεγάλο ντέρμπυ τουΜιλάνο μεταξύ της Ίντερ με τη Μίλαν. Χωρίς ήττα τα τελευταία πέντε παιχνίδια και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τους βαθμούς και το πρεστίζ τους. Η Ίντερ με νίκη θα ισοβαθμεί με τη Γιουβέντους στην πρώτη θέση ,κάτι που σίγουρα εξιτάρει τον Κόντε και τους παίκτες του. Η Μίλαν μπήκε δυνατά στον δεύτερο γύρο ,ανέβηκε βαθμολογικά και μπήκε στο γκρουπ των ομάδων που θέλουν να καπαρώσουν θέση που θα την οδηγήσει στην Ευρώπη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code