ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα παιχνίδια του Σαββάτου στη Serie A

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Serie A σήμερα Σάββατο, με πιο σημαντικό αυτό της πρωτοπόρου Γιουβέντους που παίζει εκτός έδρας με τη Βερόνα.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η Φιορεντίνα υποδέχεται την Αταλάντα. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον από βαθμολογική άποψη, αφού μετά τη χθεσινή ήττα της Ρόμα, η Αταλάντα έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να αποκτήσει προβάδισμα για την τετράδα. Η Φιορεντίνα από την άλλη έχει μείνει στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σίγουρα θα επιδιώξει τη νίκη για να ξεφύγει από κει και να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Έχει τραυματίες τον Ριμπερί, Ντουνκάν και Κουαμέ.
Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στη Τορίνο και τη Σαμπντόρια.
Και για τις δύο ομάδες η νίκη είναι μονόδρομος για διαφορετικούς λόγους. Η Τορίνο έκανε την αλλαγή του προπονητή και περιμένει να σβήσει την κακή πορεία της  στους τρεις αγώνες. Έχει τρεις ήττες οι οποίες κόστισαν βαθμολογικά και την έριξαν στη 12η θέση. Η Σαμπντόρια παίζει σε κάθε παιχνίδι για βαθμό ή βαθμούς ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Είναι δύσκολη αντίπαλος και ο αγώνας αναμένεται αν είναι γεμάτος ένταση.
Τέλος , το βράδυ η Βερόνα υποδέχεται τη Γιουβέντους που ελπίζει σε νίκη για να φτάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη η Γιουβέντους θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνει πρώτη στη βαθμολογία.
Από τη Βερόνα λείπει ο Σαλσέντο ενώ η Γιουβέντους έχει τις απουσίες των Κιελίνι, Ντανίλο, Κεντίρα και Ντεμιρέλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code