ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Oι δηλώσεις των Ινζάγκι και Κόντε για το αυριανό ντέρμπι

Για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι στη Ρώμη μεταξύ Λάτσιο και Ίντερ μίλησαν οι δύο προπονητές των ομάδων. Ο Σιμεόνε Ινζάγκι και ο Αντόνιο Κόντε τόνισαν τις δυσκολίες του αγώνα και τη ετοιμότητα των ομάδων τους.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Ο Σιμεόνε Ινζάγκι τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να παίξει ένα δυνατό και καταπλητκικό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους της. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά όχι αποφασιστικό , ξέρουμε από που ξεκινήσαμε και πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει ως τώρα και οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι μέσα στο μυαλό μας. Η Γιουβέντους είναι μπροστά σε πολλά θέματα αλλά φέτος εμείς και η Ίντερ καταφέραμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή της για να φτάσει στο ένατο συνεχόμενο τίτλο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να παίξουμε με ένταση στο παιχνίδι όταν δεν θα έχουμε την κατοχή της μπάλας.  Ο Λουκάκου με τον Λαουτάρου παίζουν καλά με τη μπάλα στα πόδια αλλά εμείς πρέπει να καταφέρουμε να κόψουμε τις πάσες προς αυτούς.
Από την πλευρά του ο προπονητής της Ίντερ Αντόνιο Κόντε τόνισε : είναι ένα παιχνίι υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε δύο αουτσάιντερ. Μιλάμε για δύο ομάδες που πέρυσι κατάφεραν να κερδίσουν η μία το Κύπελλο Ιταλίας και η άλλη το Σούπερ Καπ. Δείχνουν με την κατάκτηση των τροπαίων ότι θέλουν να ζουν με τον ανταγωνισμό και καταφέρνουν να διατηρούν σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ τους. Τέλος ο προπονητής Ινζάγκι έχει καταφέρει να κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του  και να την φτάσει στα σημερινά επίπεδα. Ρωτήθηκε για το Έρικσεν και απάντησε ότι δουλεύουν όλοι ώστε να καταλάβει τι ζητάνε απ' αυτόν και να προσαρμοστεί στο πνεύμα της ομάδας. Εναντιώθηκε στην χρήση του VAR ενώ για τον Λαουτάρο τόνισε ότι οι φήμες στην αγορά πάντα είναι πολλές αλλά δεν υπάρχει κάποιο θέμα προς συζήτηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code