ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η εποχή Friedkin στη Ρόμα φέρνει τον Paratici της Γιουβέντους τεχνικό διευθυντή;

Ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με τις αλλαγές που θα φέρει η αλλαγή ιδιοκτησιακού στη Ρόμα. Η πρώτη που φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα είναι η πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή στη θέση του Petrachi.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Κάθε νέα εποχή σε μία ομάδα υπάρχει πάντα αλλαγή δομών , προσώπων, κινήτρων στόχων. Μπορεί ο Πετράκι να έφερε το Σμόλινγκ, τον Μαντσίνι, Ντιαβαρά και να έχει προσφέρει στο ρόστερ της ομάδας , όμως η νέα ιδιοκτησία θέλει να δει ψηλότερα. Θέλει να στοχεύσει σε υψηλότερο επίπεδο. Μέσα στις προτεραιότητες της φαίνεται να είναι ο διευθυντή της Γιουβέντους Φάμπιο Παρατίσι.
Ένας διευθυντής που έχει τις καλύτερες συστάσεις στο ιταλικό ποδόσφαιρο, με μεγάλες μεταγραφικές επιτυχίες όπως ο Ρονάλντο, Ράμσεϋ, Ντε Λίχτ και έβαλε στόχο το φετινό Champions League.
Ποιος ο λόγος να φύγει από το Τορίνο; Πάντα υπάρχει η ανανέωση του κινήτρου και αν η νέα ιδιοκτησία του δώσει τα απαραίτητα εφόδια , θα μπορέσει να φτιάξει ομάδα που θα φέρει επιτυχίες στην ομάδα της Αιώνιας Πόλης.
Μια μεταγραφή του Μέρτενς από τη Νάπολι θα έδινε το έναυσμα για καλύτερες προσθήκες και με τεχνικό διευθυντή έναν γνώστη του ποδοσφαίρου θα βάλει ρότα για να μπει στα πολύ μεγάλα club της Ευρώπης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code