ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

F1: Ολοκληρώθηκαν οι ημερομηνίες παρουσίασης των φετινών μονοθέσιων


Με την Red Bull να είναι η τελευταία ομάδα που ανακοινώνει την ημερομηνία που θα αποκαλύψει το νέο της όπλο για το 2020, ολοκληρώνεται το παζλ για τις παρουσιάσεις των μονοθέσιων του νέου πρωταθλήματος που ξεκινά στις 15 Μαρτίου. 

Το sportsnewsgreece σας έδωσε εδώ τις ημερομηνίες του μισού grid. Έτσι και τώρα με την συμπλήρωση τους, πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται όλες οι ημερομηνίες με τις χειμερινές δοκιμές να είναι πλέον πολύ κοντά, στις 19 Φεβρουαρίου. 

Red Bull Racing - 12/2
Η Red Bull Racing, ίσως ο δεύτερος διεκδικητής του τίτλου μετά την Mercedes, ανακοίνωσε εχτές (3/2) την παρουσίαση του μονοθέσιου της, την 12 Φεβρουαρίου-ίδια μέρα με αυτή της Renault, και μια μέρα μετά τα αποκαλυπτηρια της νέας Ferrari. 

Racing Point, Williams - 17/2
Η Racing Point και η ιστορική ομάδα της Williams θα παρουσιάσουν τα μονοθέσια τους δύο ημέρες πριν το πρώτο χειμερινό τεστ, αφού θα έχουν προηγηθεί οι Mclaren 13/2, Mercedes- Alpha Tauri 14/2. H Racing Point θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της στο Μοντζέε της Αυστρίας, ενώ η Williams θα προχωρήσει σε μια on-line αποκάλυψη. 

Alfa Romeo, Haas - 19/2
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δύο ομάδες επέλεξαν την πρώτη ημέρα του τεστ να κάνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων μονοθέσιων τους. Η νέα Alfa Romeo και η νέα Haas θα παρουσιαστούν στο pitlane της πίστας του Μοντμελό λίγο πριν την έναρξη των δοκιμών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code