ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-Ολυμπιακός: Ένα deja vu συγκινήσεων!

Η Λαμία υποδέχεται για τους «8» του κυπέλλου τους Πειραιώτες στην επανάληψη της περσινής πρόκρισης της ομάδας της Φθιώτιδας.



Για τρίτη σερί χρονιά η Λαμία βρίσκεται στον προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Φθιώτιδας δείχνει πιστή στο ραντεβού της και θέλει να επαναλάβει τον ίδιο θρίαμβο με πέρυσι. Ο τεχνικός των γηπεδούχων διάλεξε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα στο ΔΑΚ Λαμίας. Μετά τη χθεσινή προπόνηση ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός αποστολής τους Αντέτζο, Δημούτσο, Σκόνδρα, Καραμάνο, Ρόμανιτς, καθώς και το τραυματία Βασίλη Πλιάτσικα.

Ο προπονητής της Λαμίας παρόλο το ροτέισον που θα ακολουθήσει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δε θέλει σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές του να φανούν αδιάφοροι και παραδομένοι στις ορέξεις των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς. Ζήτησε σοβαρότητα, σωστή ανασταλτική λειτουργία και μαχητικότητα σε όλο τον αγώνα. Αρκετός κόσμος αναμένεται στο ΔΑΚ Λαμίας για να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές θα παρουσιάσει η Λαμία σήμερα με τις σταθερές να υπάρχουν για έναν ακόμα παιχνίδι. Ο Κάχριμαν πιστεύουμε ότι μετά την εμφάνιση στο Βόλο θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι Βύντρα, Ασίγκμπα, Νιάσε και Μπιανκόνι. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα επιστρέψουν στην 11αδα οι Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης και Ταιρόνε.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κάχριμαν. Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Νιάσε, Μπουλούλης, Σάλιακας, Νικολόπουλος, Καραγιάννης, Ταιρόνε, Βασιλόγιαννης, Βλαχομήτρος, Σάσι, Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι.

Πιθανή Ενδεκάδα ( 3-5-2):

Κάχριμαν, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Σάλιακας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Νιάσε, Ταιρόνε, Βασιλόγιαννης, Μπιανκόνι.

Ώρα: 18:00 μ.μ.
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Μετάδοση: CosmoteSport1hd
Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας ( Πιερία ) , VAR: Κομίνης ( Θεσπρωτία )

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code