ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Coppa Italia: Ίντερ εναντίον Νάπολι στο Μεάτσα

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή με την Ίντερ να υποδέχεται τη Νάπολι, στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών στο Μιλάνο.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η ϊντερ μετά την εμφατική νίκη της στο ντέρμπι με τη Μίλαν, υποδέχεται για τα ημιτελικά του Coppa Italia τη Νάπολι, στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης. Γεμάτη αυτοπεποίθηση και πεπεισμένη ότι φέτος μπορεί να είναι η χρονιά της , επιδιώκει να βρεθεί στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η νίκη επί της Μίλαν της έδωσε εκτός από την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, την ευκαιρία να βγάλει το μέταλλο που χρειάζεται μία ομάδα για να πρωταγωνιστεί σε όλες τις υποχρεώσεις της. Κάπως έτσι θα παίξει και σήμερα για να καθαρίσει την πρόκριση και να πάει στη Νάπολι , στις 5 Μαρτίου, για έναν αγώνα διαδικαστικό. Δεν είναι εύκολο αλλά η Ίντερ της Κυριακής που πέρασε έχει όλα τα εφόδια να το πετύχει.
Από την άλλη η πληγωμένη φέτος Νάπολι αναζητά την σταθερότητα , κάτι που δεν φαίνεται να πετυχαίνει ο Γκατούζο. Η ήττα από τη Λέτσε εντός έδρας στο πρωτάθλημα ήρθε να προστεθεί σε μιά σειρά κακών αγώνων στο πρωτάθλημα. Ήδη το κλίμα βάρυνε για τον προπονητή ο οποίος θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα στα διπλά παιχνίδια του Champions League εναντίον της Μπαρτσελόνα.
Ο σημερινός αγώνας μπορεί να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι για τους παίκτες των παρτενοπέι μιας και η έξοδο στη Ευρώπη περνάει μέσα από το κύπελλο. Θα είναι μεγάλη αποτυχία αν η φετινή χρονιά τελειώσει χωρίς να έχει κατορθώσει η ομάδα να βρεθεί στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.
Είναι κύπελλο, η ψυχολογία είναι διαφορετική σ' αυτούς τους αγώνες , κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει τις μονάδες της Νάπολι, οπότε όλα είναι στο χέρι τους. Αν καταφέρουν να κάνουν αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες για τον επαναληπτικό πιθανώς να επέλθει η ηρεμία που τόσο την έχει ανάγκη. Ειδάλλως θα ξαναρχίσει η γκρίνια και η μουρμούρα , που δεν έχει σταματήσει είναι η αλήθεια όλη την φετινή περίοδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code